Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak akkor szép egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor szép egy lány, ha vékony?

Figyelt kérdés

Szinte minden második kérdésnél ez a vonzó lány legfontosabb jellemzője, hogy vékony, ha meg nem az, akkor igénytelen.

Tényleg ez a legfontosabb és csak egy vékony nő tetszhet a férfiaknak?

2018. jan. 16. 17:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
#21: Oké. Én azt mondom, hogy ismerkednék veled. Kapok esélyt? Tegyük fel, nem nézek ki jól. Emberszámba fogsz venni vagy mivel nem nézek ki jól, ezért a "senki" kategóriába kerülök?
2018. jan. 16. 20:07
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
Vagy csak azok a férfiak néznek levegőnek, akiket te nem nézel levegőnek (és túl kevés ilyen van), vagy nem a külsőd miatt néznek levegőnek.
2018. jan. 16. 20:09
 23/28 anonim ***** válasza:
#22 Egyetértek és ennek az az oka, hogy sok ilyen fiút/lányt tapasztaltam, aki hasonló panaszkodással jön, és ugyanaz a helyzet.:) Férfi alatt nem az összes férfit értik, csak némelyiket, vagy a fejükben lévő idealizált kapcsolatot.
2018. jan. 16. 20:21
 24/28 anonim ***** válasza:
79%

Világ életemben kövér lány voltam, ha most már nem is vagyok, még mindig testes (thick?:D).

Soha de soha nem volt problémám fiúkkal, csak amennyire minden más tinilánynak. Tudod miért? Mert engem se zavart és így nem ez volt az első dolog, amit észrevettek az emberek rajtam. Legyél nyitott, kedves, szeresd magad és úgy kinyílik neked is a világ.

Ez persze nem azt jelenti, hogy közben egyél minden nap tortát vacsorára, de ha figyelsz az evésre és nem "fogyózni" kezdesz, hanem alapjaiban változtatsz, jobb lesz a közérzeted, az, hogy fogysz csak egy plusz a sok közül. Ha nem is volt kedved sportolni, megjön ahhoz is a hangulatod. (Én se hittem ezt el. Aztán azóta előbb szállok le a metróról, csak mert sétálni van kedvem.) Csak változtass kicsit a negatív hozzáállásodon.

2018. jan. 16. 20:43
 25/28 anonim ***** válasza:
21%
Hiába nem vagyok kövér mert magasságomhoz képest még jó de mégis azt veszem észre hogy a pasik akik dícsérnek simán megfordulnak a 40-50 kilós csajok után. Elismerem nő létemre vannak szépek formásak köztük de akkor nem értem miért vannak velem megáldva hogy előnyömre vált ez a 10 kiló plusz ha még is ők is a vékonyak után fordulnak meg? Ritkán látom azt hogy egy husisabb lány után fordulnak. Most itt nem a 80 kilóra kell gondolni hanem pl 65. Szóval én ezt a jó nő vagyok dolgot már nem hiszem el. A pasikat meg nem értem.
2018. jan. 16. 21:07
 26/28 anonim ***** válasza:

#26 Talán mert óriási különbség van aközött, hogy valakivel egy mélyebb párkapcsolatban vagy és aközött hogy megfordulsz egy lány után az utcán.

Az ilyesmit nem úgy kell elképzelni, hogy azért bámulom meg a lányt, mert feleségül venném. Ez nagyon felületes lenne. A kapcsolatokat már a személyiség is meghatározza. Azért értékeli a sajátosságaidat, mert az Te Vagy. Aki bír téged, az önmagadért szeret, nem fog ítélkezni és ideális nőkhöz hasonlítgatni.

Ez olyan, mint amikor tiniként én is álomszép pasik posztereit tettem ki a falamra. Mégsem jönnék össze egy olyan férfival, mert a kinézet nem minden.

2018. jan. 16. 21:45
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
70kg-g bármi jöhet, szeretem a vastagabb nőket <3 :3
2018. jan. 16. 22:10
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Arra nem gondoltál, hogy nem mindenki tehet arról, hogy sovány???

Én világéletemben 45-47 kiló voltam és vagyok is. Ha felfalok egy tortát akkor sem hízom egy dekát sem...

Szeretem amikor a kövér lányok mentegetőznek, hogy ők milyen tutik és közben végigsértik a vékonyakat, miközben köztünk is van olyan aki nem tehet arról, hogy sovány és szeretne hízni pár kilót.

2018. febr. 3. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!