Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, létezik olyan, hogy egy nő túl vékony?
Az anorexiát most ne keverjük ide (ezzel szeretném kizárni a "csak akkor, ha anorexiás" jellegű válaszokat), mivel az anorexia egy betegség, és nem mindenki vékony, aki ebben szenved.
Szóval, most egészséges határokon belül.
Mert ugye az ilyen alakot még sokan vonzónak tartják:
Ennél vékonyabb lányok meg már modellek közt se nagyon fordulnak elő.
Túl vékony tehát nem létezik?
Ezt már egyszer megkérdezted az 1)-es képre még emlékszem.
Amúgy ízlés kérdése, nekem nem létezik olyan, hogy túl vékony, de van haverom, aki jobban szereti, ha gömbölyű itt ott (nem elhízott), számára ezek a lányok nem lesznek vonzóak
Láttam már olyant, hogy egy nő lefogyott és kritizálták, hogy teltebben jobban nézett ki, pláne mert szinte semmi melle nem volt;) Ami szerintem gyakran hátrány a túl vékony nőknél, na meg nem mindenkinek áll jól amúgy.
Te azzal akarsz általánosítani, hogy ide linkeltél két képet. Attól még rengeteg példa van arra is, hogy valaki nem néz ki jól vékonyan. Tehát emberfüggő is.
Nő vagyok, de sok férfival beszélgettem már erről: Van olyan, hogy túl vékony.
A párom pl. kifejezetten nem szereti a piszkafa lábakat, nem izgatja fel (de amúgy a ducikat sem szereti).
Én voltam már sovány, voltam igénytelen, narancsbőrös zsírosvékony, és most vagyok sportos, izmos, karcsú.
Minden állapotomban voltak okostojások, akik megmagyarázták, hogy kb. öljem meg magam, olyan sz.arul nézek ki, és mindig volt 3635463 tucat s.eggnyaló is, aki szerint az én alakom a legjobb az egész világon.
Szóval ízlés dolga, minden test tetszik valakinek, és akármilyen tested van, mindig lesz néhány frusztrált lúzer, aki beleköt valamibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!