Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy lánynak csak az a gondja a
pasizással, hogy nem vékony?
2017. szept. 24. 15:35
2017. szept. 24. 15:35
Az, hogy nem vékony, olyan nem létezik, de az, hogy kövér, olyan igen. Nem mindegy, hogy simán kissé ducibb, ami még sok férfinak bejön, vagy taszítóan kövér.
2017. szept. 24. 15:41
Létezik. Meg lehet kövezni, de én túlsúlyossal soha többet nem kezdek, mert a tapasztalataim alapján olyan komplexusaik vannak, amikkel én nem nagyon tudok mit kezdeni.
2017. szept. 24. 15:45
Én ismerek jó pár pasit, akinek a kicsit teltebb alak jön be, tehát én nem gondolnám, hogy csak ez a probléma. Most így nem tudom pontosan elképzelni, hogy mennyi 15 kiló felesleg, de szerintem nem sok. Én voltam a mostaninál 10 kilóval nehezebb, mégsem voltam kövér szerintem, most se vagyok sovány. Én itt inkább valami egyéb összeférhetetlenségre gondolnék, vagy igénytelenségre, előnytelen öltözködésre, rossz kisugárzásra, félénk, visszahúzódó személyiségre. Megy egy rossz önkép vagy önbizalomhiány sokat ront ám egy ember kisugárzásán. Meg az is, hogyha zavarja a súlyfelesleg, de nem tesz ellene.
2017. szept. 24. 15:48
Nem.
A környezetemben minden duci lánynak van pasija.
21/L
2017. szept. 24. 15:55
Létezik bizony. A "nem vékony" sok mindent jelenthet, de egy dagi lány után nem fognak sorba állni a fiúk. Tetszik vagy sem, de ez van.
Én ezt nem valami arrogáns szépfiúként mondom, hanem dagi fiúként, akire ugyanez igaz, hogy a strandon a kockás hasú fiúkat nézték meg a lányok, nem engem.
Elkezdtem sportolni és nagyjából normálisan enni, és már öv nélkül az összes nadrágom lecsúszna rólam.
Szóval hajrá neked is! Ne várj arra hogy "majd valakinek hátha kellek", hanem tegyél magadért...
(Amúgy sokkal jobb a közérzetem meg a több az energiám is kevesebb hájjal... Nősülni még nem szeretnék, de ilyen szempontból már megérte...)
2017. szept. 24. 16:03
Rajtam is van kb ennyi, mondjuk jól oszolhat el, mert ha mondom, hogy legalább 15 kilót fogynom kéne, akkor hüledeznek, hogy hova, minek ennyit, max 5 kilót kéne, stb, de szerintem simán csak nincs tisztában a többség a számokkal és azt hiszik, öt kiló különbség már látványos, holott az még pont nem. (Nem udvariasságból mondják, ennél őszintébbek a haverjaim :D) Mindenesetre van párom, és idegen férfiak is gyakran bókolnak, kedvesek velem, a párom előtt is volt másik barátom, illetve általában mindig van 1-2 srác akiről tudom, hogy lenne esélyem randizni velük.
2017. szept. 24. 16:19
Ez hülyeség.
170 centihez 70 kiló vagyok. Nekem így tökéletes, de a gyk átlagfelfogása szerint ez túlsúly.
Sose volt gondom a fiúknál emiatt, ha csak külsőleg nézzük őket, nagyon jóképű és jó alkatú srácok voltak.
2017. szept. 24. 16:41
Ritkább esetben. Mivel sajnos sok srác leadja az igényszintjét és minden töltött galambot nyársra húznának, ezért mivel nincsenek elvárások támasztva, csomó fiatal lány van elfolyva, mint államkasszából a pénz. :/
2017. szept. 24. 16:55
Kapcsolódó kérdések: