Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye az alábbi bejegyzésről? Szerintetek is felháborító a megnyilvánulása?
A bejegyzés itt található:
Oké, persze, hogy az adott oldalnak megfelelő célközönséget kell isteníteni, azonban itt nagyon sok férfit leminősít. Szerintem ok nélkül.
Nem tudom mióta csapott át az önmagunk elfogadása önmagunk arcon köpésébe. Aki elfogadja magát az szereti is magát és számomra nem fér össze azzal az önkárosítással amit egyes emberek csinálnak az elhízásukkal.
Vannak lányok akiknek kisebb a melle, vastagabb a combja vagy az orra nagyobb mint az etalon. Ezek elfogadása és az egészségre való törekvés kellett volna hírnevet kapjon. Ehelyett a lusta, reményvesztett, emberek fegyvere lett az önelfogadás amivel a saját tehetetlenségüket és akaratgyengeségüket akarják leplezni.
Én is voltam kövér és nem vettem róla tudomást aztán mikor bekattant valami majdnem elsírtam magam, hogy ezt műveltem a testemmel és éveket tettem tönkre.
Lehet lepontozni, de a véleményem az, hogy MINDENKI ki tudja hozni magából a legjobbat. Amikor normális adagot eszik, a pociján marad egy kis felesleg de mivel így is sportos és egészséges letojja magasról mert magából már kihozta a legjobbat
Nem teljesen mindegy, hogy ki és mit szeret...
Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani és minek ez a nyáladzás fikázással fűszerezett rinyálás...
Ki a hasábburgonyát szereti, ki meg túrógombócot...mindenkit más tesz boldoggá, ezért ebbe nincs is joga senkinek sem belepofázni.
Dagadt nők önigazolást keresnek, párszor már belefutottam ebbe az oldalba és kb. mindig ez jött le belőle.
Ha nem ilyen erőltetetten próbálnák meg népszerűsíteni a véleményüket a kövér nőkkel kapcsolatban, még nem is lenne vele gond, mert kinek mi a zsánere... de ezzel a kapálózással csak önmaga karikatúrája az egész oldal.
Ez egy tipikus fehér lovag, aki azt hiszi, ha csontig benyal a "telt lányoknak", ugyanakkor degradálja a többi férfit, akkor talán sikerül összeszednie egy puncit.
Szerintem ez egy örökszűz kocka, aki otthon, a sufnijában naponta egy százas csomag papírzsepit recskázik tele Ashley Graham vagy ki a fene képeire, de a való életben még nőt nem látott méternél közelebbről. Persze felőlem mindenki olyan álomvilágban él, amilyenben akar - engem nem is bosszant ez a poszt, annyira szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!