Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a bejegyzésről?
facebookon találtam.
Van egy haverom.... kb 10 éve boldogan éltek a feleségével és a gyerekükkel.....legalábbis látszólag a facebokkon....pont most fejezték be a kéglit....babzsákfotel, beszélő konyha,blututos kávédaráló meg a fa szom..stb...stb
Aztán a felesége az egyre többet járt el a szinglibarátnőivel ide-oda....
A gyerek lepasszolva nagyszülőkhöz....a férj meg dolgozik mint egy hü lye...
Ismerős nem?...
Egy szerda este történt....(azt mondja haverom sosem felejti el ).....a felesége odaült mellé a zenélő kanapéra.....és elkezdte mondani az igét...őneki elege van.....meg milyen jó a szingli barátnőinek....meg nem kell senkinek megfelelni nekik....meg már unja az egészet....meg a fal se lett olyan lila, amilyet ő akart...meg a mosogatógép is mindig megáll....meg most már jól keres!!! el tudja magát tartani.....ő bizony válni akar és viszi a gyereket is.....
Mondtam a haveromnak hogy pasi is lesz a dologban....de mit képzelek én....hát lett pasi a dologban a srác legjobb barátja(olyan szép)....mondjuk várható volt mert ilyen vetítőgép pi csa a nő aki szereti mutogatni az értékeket....
Én amikor megkértem az első feleségem kezét csak egy simsonom volt meg c hitelem az otépében.....de nagyon tiszteltük egymást....most mi van az emberek szeme előtt?? Nézzetek körül...a vagyoni helyzet..
Hát nem tudom....tudjátok mi hiányzik nagyon a mai emberekből??? A tisztelet és az alázat a másik iránt....
Jajj, már annyira vártam a napi "minden nő pénzéhes kur.va" jellegű nyekergést. Mi van, két krumplisütés között ráértél bepötyögni? Vagy korábban kicsengettek?
Mert a zenélő kanapéhoz meg a jó nőkhöz dolgozni is kéne, és akkor te ilyenkor nem érsz rá írni.
Az utolsó mondatoddal én teljesen egyetértek.
De én még az őszinteséget is nagyon hiányolom manapság...
Már nem olyan a gyereknevelés, mint régen. Régen ezeket az értékeket megtanították nekik a szülők... ma már nem. Akkor min csodálkozunk?
Persze tisztelet a kivételnek és akinek nem inge...
Kedves Kérdező!
Annyit még, hozzátennék, hogy nő vagyok. Szerintem akadnak még kivételek és olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Te vagy én.
Számomra fontos dolog a család és a tisztelet a férjem felé. Lehet, hogy maradi vagyok, de így gondolom. Ettől függetlenül még megvalósíthatja a nő a céljait, ha férje és gyerekei vannak, de fontos az értékrend, hogy mi a fontosabb!
Szerintem ez neveltetés és gondolkodásmód kérdése is.
28N
Ja és amúgy te honnan látsz bele a kapcsolatukba, hogy tulajdonképpen mi a bajuk?
Lehet, hogy az asszony kérte már 3526541x a férjet, hogy vegyen vissza kicsit a melóból, legyenek többet együtt.
"Én amikor megkértem az első feleségem kezét"
Tehát akkor azóta már lett egy második/harmadik/sokadik feleséged is. Nálatok nem volt meg a tisztelet és az alázat?
Aki írta, az valószínűleg egy irigy dög, aki most fürdik a kárörömben, hogy hiába a pénz és a sok flanc, mégis lelépett a haver nője.
Jó az ilyen barát, legalább nem kell mellé ellenség...
A feleség egyértelmű, hogy évek óta menni akar, csak az tartotta eddig vissza, hogy nem tudja magát és a gyerekeket eltartani. El tudom képzelni, milyen jó az a házasság, ahol a férjnek ez fel se tűnik kb. 10 év alatt. Meghallgatnám a másik felet is.
Hagyjuk a süket dumát, hogy a nőknek a pénz kell, elvégre itt egy nő, akinek a feneke alá lett téve minden, és mégis inkább választja a válást és az önfenntartást, mint a kényelmes körömreszelgetést, amíg a férje dolgozik.
A szóbanforgó férfi tényleg nem tudja megválogatni a barátait, az egyik a fb-on fecsegi ki a magánéletét, a másik meg elszereti tőle a feleségét.
Ez a mondat nekem is érdekes, hogy "amikor megkértem az első feleségem kezét..." A nagy szerelem és simson egy válásra volt elég náluk is, semmi többre.
Viszont fecseghetne kicsit arról, hogy miért váltak el, és most milyen kapcsolatban él a nem első feleségével, ha vele még együtt vannak, az úgy sokkal érdekesebb...
A tisztelet és az alázat a másik iránt meg már ott hiányzik, ha a férj nem veszi észre, hogy a felesége nem boldog, illetve azt hiszi, hogy a nő boldogságához annyi elég, hogy zenéljen a kib.aszott kanapé, és sikerült eltalálni a nappali színét. Elvégre úgyis minden nőt csak a vagyoni helyzet izgat, elég azt megadni neki.
Udvarolni meg szexelni meg felesleges, azt majd a haverok megoldják helyette, elvégre azért vannak a jóbarátok.
Nem is értem, miért váltak el. Lehet, hogy a kanapé rossz zenéket játszott, vagy kevés volt a családi fotó a fb-on, esetleg akciósan vették a beszélő konyhát...
Hisz egy boldog házassághoz más nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!