Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a bejegyzésről?

Figyelt kérdés

facebookon találtam.

Van egy haverom.... kb 10 éve boldogan éltek a feleségével és a gyerekükkel.....legalábbis látszólag a facebokkon....pont most fejezték be a kéglit....babzsákfotel, beszélő konyha,blututos kávédaráló meg a fa szom..stb...stb

Aztán a felesége az egyre többet járt el a szinglibarátnőivel ide-oda....

A gyerek lepasszolva nagyszülőkhöz....a férj meg dolgozik mint egy hü lye...

Ismerős nem?...

Egy szerda este történt....(azt mondja haverom sosem felejti el ).....a felesége odaült mellé a zenélő kanapéra.....és elkezdte mondani az igét...őneki elege van.....meg milyen jó a szingli barátnőinek....meg nem kell senkinek megfelelni nekik....meg már unja az egészet....meg a fal se lett olyan lila, amilyet ő akart...meg a mosogatógép is mindig megáll....meg most már jól keres!!! el tudja magát tartani.....ő bizony válni akar és viszi a gyereket is.....

Mondtam a haveromnak hogy pasi is lesz a dologban....de mit képzelek én....hát lett pasi a dologban a srác legjobb barátja(olyan szép)....mondjuk várható volt mert ilyen vetítőgép pi csa a nő aki szereti mutogatni az értékeket....

Én amikor megkértem az első feleségem kezét csak egy simsonom volt meg c hitelem az otépében.....de nagyon tiszteltük egymást....most mi van az emberek szeme előtt?? Nézzetek körül...a vagyoni helyzet..

Hát nem tudom....tudjátok mi hiányzik nagyon a mai emberekből??? A tisztelet és az alázat a másik iránt....

2017. jan. 20. 11:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Szomorú és egyre gyakoribb történet sajnos... Az ilyen nőknek sohasem elég semmi, elkényelmesednek letartottként és az első f....ba beleülnek. Remélem asszonytartást nem fog kapni a ribizli.
2017. jan. 20. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
64%

Jajj, már annyira vártam a napi "minden nő pénzéhes kur.va" jellegű nyekergést. Mi van, két krumplisütés között ráértél bepötyögni? Vagy korábban kicsengettek?

Mert a zenélő kanapéhoz meg a jó nőkhöz dolgozni is kéne, és akkor te ilyenkor nem érsz rá írni.

2017. jan. 20. 11:40
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Semmi. Nem kotelezo egyutt maradnia senkinek senkivel.
2017. jan. 20. 11:41
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Az utolsó mondatoddal én teljesen egyetértek.

De én még az őszinteséget is nagyon hiányolom manapság...

Már nem olyan a gyereknevelés, mint régen. Régen ezeket az értékeket megtanították nekik a szülők... ma már nem. Akkor min csodálkozunk?

Persze tisztelet a kivételnek és akinek nem inge...

2017. jan. 20. 11:41
 5/14 A kérdező kommentje:
én is ezt látom,minden nőnek az kell ami éppen nincs,először férjet akarnak házasságot boldog életet,gyereket,ha ez megvan akkor már karrierre vágynak,ha az is ki van piálva jöhet egy új házasság vagy kapcsolat! nem tudom mi van az emberekkel. a gyereknevelés meg hagyjuk.. lepasszolják barátnőknek a gyereket,rokonoknak,bele nyomnak a gyerek kezébe egy telefont tabletet,aztán megvan oldva a nevelés.
2017. jan. 20. 11:44
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Annyit még, hozzátennék, hogy nő vagyok. Szerintem akadnak még kivételek és olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Te vagy én.

Számomra fontos dolog a család és a tisztelet a férjem felé. Lehet, hogy maradi vagyok, de így gondolom. Ettől függetlenül még megvalósíthatja a nő a céljait, ha férje és gyerekei vannak, de fontos az értékrend, hogy mi a fontosabb!

Szerintem ez neveltetés és gondolkodásmód kérdése is.

28N

2017. jan. 20. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Borzasztó a központozása
2017. jan. 20. 12:00
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Ki milyet szakít, olyat szagol. Vetítőgép pi csa kellett, akkor ne várja, hogy máshogy fog viselkedni. Ennyi. Magának csinálta.
2017. jan. 20. 12:02
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Ja és amúgy te honnan látsz bele a kapcsolatukba, hogy tulajdonképpen mi a bajuk?

Lehet, hogy az asszony kérte már 3526541x a férjet, hogy vegyen vissza kicsit a melóból, legyenek többet együtt.

"Én amikor megkértem az első feleségem kezét"

Tehát akkor azóta már lett egy második/harmadik/sokadik feleséged is. Nálatok nem volt meg a tisztelet és az alázat?

2017. jan. 20. 12:15
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Aki írta, az valószínűleg egy irigy dög, aki most fürdik a kárörömben, hogy hiába a pénz és a sok flanc, mégis lelépett a haver nője.

Jó az ilyen barát, legalább nem kell mellé ellenség...

A feleség egyértelmű, hogy évek óta menni akar, csak az tartotta eddig vissza, hogy nem tudja magát és a gyerekeket eltartani. El tudom képzelni, milyen jó az a házasság, ahol a férjnek ez fel se tűnik kb. 10 év alatt. Meghallgatnám a másik felet is.

Hagyjuk a süket dumát, hogy a nőknek a pénz kell, elvégre itt egy nő, akinek a feneke alá lett téve minden, és mégis inkább választja a válást és az önfenntartást, mint a kényelmes körömreszelgetést, amíg a férje dolgozik.

A szóbanforgó férfi tényleg nem tudja megválogatni a barátait, az egyik a fb-on fecsegi ki a magánéletét, a másik meg elszereti tőle a feleségét.

Ez a mondat nekem is érdekes, hogy "amikor megkértem az első feleségem kezét..." A nagy szerelem és simson egy válásra volt elég náluk is, semmi többre.

Viszont fecseghetne kicsit arról, hogy miért váltak el, és most milyen kapcsolatban él a nem első feleségével, ha vele még együtt vannak, az úgy sokkal érdekesebb...

A tisztelet és az alázat a másik iránt meg már ott hiányzik, ha a férj nem veszi észre, hogy a felesége nem boldog, illetve azt hiszi, hogy a nő boldogságához annyi elég, hogy zenéljen a kib.aszott kanapé, és sikerült eltalálni a nappali színét. Elvégre úgyis minden nőt csak a vagyoni helyzet izgat, elég azt megadni neki.

Udvarolni meg szexelni meg felesleges, azt majd a haverok megoldják helyette, elvégre azért vannak a jóbarátok.

Nem is értem, miért váltak el. Lehet, hogy a kanapé rossz zenéket játszott, vagy kevés volt a családi fotó a fb-on, esetleg akciósan vették a beszélő konyhát...

Hisz egy boldog házassághoz más nem is kell.

2017. jan. 20. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!