Mi a véleményed erről a bejegyzésről?
2010. dec. 28. 10:54
1/8 anonim válasza:
Én egy 30 év körülire tenném a blogbejegyzőt vagy többre.Vagy akár lehet egy komoly tinédzser aki megérti az embereket.Mért amúgy te tudod h hány éves?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen :$
Én írtam, 14 éves lány vagyok.
Szeretném felhívni az emberek figyelmnét arra, hogy egy letörött cipősarok még messze van attól, hogy "szerencsétlennek" érezzük magunkat. (:
2010. dec. 28. 11:18
3/8 anonim válasza:
Én is 30 körülinek tippeltem 14 évesen ez szép teljesítmény :)
4/8 anonim válasza:
Én sejtettem, hogy fiatal vagy valahogy :)
Én 16 vagyok és 15 évesen én is írtam blogot. Rám is sokan tippeltek 20-30 éves kort az írásstílusomból, csak mert szépen tudok fogalmazni :)
Látszik az írásodból, hogy okos vagy és értelmes (már ha nem játszod meg magad) :)
5/8 anonim válasza:
akkor gratulálok az írásodhoz:)nagyon jó lett
első voltam
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem. (:
2010. dec. 29. 13:06
7/8 anonim válasza:
gyakran kiemeled, hogy Te mit szeretnél
8/8 anonim válasza:
24es nőnek tippeltem volna, és még bele is képzeltem egy ismerőst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!