Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a bejegyzésről?
facebookon találtam.
Van egy haverom.... kb 10 éve boldogan éltek a feleségével és a gyerekükkel.....legalábbis látszólag a facebokkon....pont most fejezték be a kéglit....babzsákfotel, beszélő konyha,blututos kávédaráló meg a fa szom..stb...stb
Aztán a felesége az egyre többet járt el a szinglibarátnőivel ide-oda....
A gyerek lepasszolva nagyszülőkhöz....a férj meg dolgozik mint egy hü lye...
Ismerős nem?...
Egy szerda este történt....(azt mondja haverom sosem felejti el ).....a felesége odaült mellé a zenélő kanapéra.....és elkezdte mondani az igét...őneki elege van.....meg milyen jó a szingli barátnőinek....meg nem kell senkinek megfelelni nekik....meg már unja az egészet....meg a fal se lett olyan lila, amilyet ő akart...meg a mosogatógép is mindig megáll....meg most már jól keres!!! el tudja magát tartani.....ő bizony válni akar és viszi a gyereket is.....
Mondtam a haveromnak hogy pasi is lesz a dologban....de mit képzelek én....hát lett pasi a dologban a srác legjobb barátja(olyan szép)....mondjuk várható volt mert ilyen vetítőgép pi csa a nő aki szereti mutogatni az értékeket....
Én amikor megkértem az első feleségem kezét csak egy simsonom volt meg c hitelem az otépében.....de nagyon tiszteltük egymást....most mi van az emberek szeme előtt?? Nézzetek körül...a vagyoni helyzet..
Hát nem tudom....tudjátok mi hiányzik nagyon a mai emberekből??? A tisztelet és az alázat a másik iránt....
Ez egy szánalmas, felszínes, ítélkező fhos egy unintelligens, fogalmazni és helyesen írni képtelen embertől, ráadásul több ponton ellentmondásos.
De persze minden nő k_rva, gondolom ezt akartad hallani.
Megesik az ilyen, de többnyire nem a pénz motivál.
Hanem az hogy az asszonyka nem kap meg valamit, szex, vagy lelki dolgok, és könnyebb neki félre menni mint dolgozni a kapcsolaton! Nem gondolnak bele például hogy a férfi min megy keresztül egy ilyen ügyben. Újdonságot akarnak , pezsgést.Tapasztalat sajnos.
Természetesen nem minden nő ilyen , és tisztelet a kivételnek.
Érdekes egybeesés...
A nő el akarja hagyni a férjet, a barát elárulja a férjet. És mi a közös pont? A férj. Ő választotta mindkettőt. A feleségét is, és a haverját is. Két hátbaszúrás két különböző embertől nem lehet véletlen. Itt a férj is rendesen ludas lehet a dolgok alakulásában.
Kérdező: ha neked már van sikertelen házasság-válás a hátad mögött, nem hinném, hogy van alapod ítélkezni mások sikertelen házassága felett, mert hát te sem csináltad jobban. Ha más az oka az ex feleségnek, pl özvegy vagy, akkor tekintsd semmisnek az utolsó pár sort.
"Hagyjuk a süket dumát, hogy a nőknek a pénz kell, elvégre itt egy nő, akinek a feneke alá lett téve minden, és mégis inkább választja a válást és az önfenntartást, mint a kényelmes körömreszelgetést, amíg a férje dolgozik. "
A bejegyzésben ott az utalás arra, hogy a másik pasi méginkább el van eresztve anyagilag, mint a férj.
"A szóbanforgó férfi tényleg nem tudja megválogatni a barátait, az egyik a fb-on fecsegi ki a magánéletét, a másik meg elszereti tőle a feleségét."
Ez nagyon érdekes és sokatmondó megfogalmazás. A férj hibás, mert csak. (blabla) A férj barátai is hibásak mert csak (blablabla) Ezek a férfi szereplők. De ki az, aki tuti szent ember: a női szereplője a történetnek. Ugy van a nő ebben a mondatban említve, mint egy öntudatlan bábú, aki elszenvedi a köülötte lévő férfiak "rossz választást" meg "elszeretését". Érdekes logika...
"Ez a mondat nekem is érdekes, hogy "amikor megkértem az első feleségem kezét..." A nagy szerelem és simson egy válásra volt elég náluk is, semmi többre."
Őjjab alázása egy férfinek. Utalás arra, hogy azé vált, mert csóró volt, ugyhogy kussoljon. (pedig fentebb még a válaszoló szerint érdektelen az anyagi forrás mértéke-sőt épp ezrt is lehuzta a férfiakat-hogy lehet iylesmit gondolni ugye egy nőről)
"A tisztelet és az alázat a másik iránt meg már ott hiányzik, ha a férj nem veszi észre, hogy a felesége nem boldog"
Ismét a férfi a hibás, mert nem gondolatolvasó, és médium. Ugyanis természetesen a nő azért kefélt félre, mert a férj a hibás, mert izé, és mert csak. Ha mégis boldog volt, akkor meg a férfi barátja a hibás, hogy elszerette, illetve ugyancsak a férj is, aki ilyen barátot választott.
"Nem is értem, miért váltak el. Lehet, hogy a kanapé rossz zenéket játszott, vagy kevés volt a családi fotó a fb-on, esetleg akciósan vették a beszélő konyhát...
Hisz egy boldog házassághoz más nem is kell."
Én értem hogy miért válnak el. Egyszerü a történet. A hapsi felesége egy goldigger potyázó kva. Felmászott a férje hátán, és amint biztonságban érezte magát anyagilag, átliánozott a pali társaságából a pénzesebb haverhoz. Elég gyakori az ilyen történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!