Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, létezik olyan, hogy egy nő túl vékony?
Az anorexiát most ne keverjük ide (ezzel szeretném kizárni a "csak akkor, ha anorexiás" jellegű válaszokat), mivel az anorexia egy betegség, és nem mindenki vékony, aki ebben szenved.
Szóval, most egészséges határokon belül.
Mert ugye az ilyen alakot még sokan vonzónak tartják:
Ennél vékonyabb lányok meg már modellek közt se nagyon fordulnak elő.
Túl vékony tehát nem létezik?
Néha mikor kapcsolgatok a tévében, és épp egy Véznák kontra dagik rész megy a LifeNetwork-ön, a párom az alultáplált nőkre meg szokta jegyezni, hogy "Látod, ezért nem szabad tovább fogynod, akkor már te is ilyen lennél. Ez már tényleg nem szép."
Én 47 kg vagyok és 165 cm, mikor megismerkedtünk, olyan 51-2 lehettem, neki az jobban tetszett. Most már sokszor mondja, hogy szedhetnék fel, meg hogy fél, hogy eltör :P (stressz miatt fogytam, nem szándékosan)
Szóval minden pasinál van szerintem egy határ, amitől egyszerűen nem tud úgy nézni pl. egy fehérneműs nőre, hogy hmmm, de szexi, hanem csak úgy, hogy jézusom, de vézna. De ez a pont mindenkinél más. Aztán csak lehet én gondolom így, nem vagyok férfiból, bocs hogy belepofáztam :))
Hát persze, sokan vonzónak találják a beállított képeket... aztán jön a panasz, hogy élőben nem ugyan olyan:) Ezek valóban szép képek, amiket itt látunk, de csak képek (ami egy teltebb nő esetén is meghatározó). Olyan beállításból nem szívesen fotóztatják magukat, ahol erőteljesebben látszanak a csontozatok. Minden szépségnek megvan a kis érzékeny pontja. Vékony lány is ember, nem egy sima börű beálított porcelán baba, mint a képen, lehet ilyen is pl.
Tehát furcsállom, amikor beállított képekkel példázodnak, szerintem igazán szép az, aki minden szemszögből mer mutatkozni és nem csak legfotózza a maga ideális szemszögét.
Hát a képeken látott lányok már nagyon határeset, és felmerül hogy ez most vagy photoshop, vagy tényleg anorexiás. Mert azért aki úgy még ha nem is sokat, de azért eszik, az ennyire azért már nem lehet vékony.
Egyébként az egészségesen vékony lányok bejövősek nagyon is.
Utolsó, ez nem photoshop, ez genetika.
Ismerek ilyen lányokat, a nagy részük többet eszik, mint én :D
A kérdésben szereplö lány gyönyörü!
"Ismerek ilyen lányokat, a nagy részük többet eszik, mint én :D" és te hogy' nézel ki? mert igy ismeretlenül, látatlanul az elfogyasztott ételmennyiségednek semmi jelentösége!
Miért számít, hogy én hogy nézek ki?
Normál alkat vagyok genetikailag. Nem ilyen vékony, mint a fenti lányok, de nem is duci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!