Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, féltékeny vagyok a férfiakra mert nekik rengeteg dolog sokkal jobb az életben mint egy nőnek. Mit tegyek ellene, hogy ne így lássam a dolgokat?
Szex sokkal jobb a férfiaknak, ők élvezik nem kell erőlködniük hogy orgazmusuk legyen.
Három komoly kapcsolatom volt de egyikben se volt soha vaginalis orgazmusom csak csikloi ami ugyan olyan érzés mint ha magamnak csinálnám ehhez minek egy pár? Mindig féltékeny voltam rájuk ,hogy ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi.
Pedig örülnek neki ha nekem is olyan könnyen menne ez mint a férfiaknak.
Másik hogy a hülye társadalmi normák miatt mindig a férfiak vannak istenitve hogy ők az erősek a határozottak csak ők tudnak jó döntéseket hozni férfi a mindenható stb. Ezzel ellentétben egy nő úgy van beállítva hogy egy hisztigép ,érzelgős ,döntésképtelen csak az érzései irányítják , gyengéd , önzetlen stb stb.
Férfi tartsa a nőt biztonságban, de én nem akakrom a gyenge szerepet akit védeni óvni biztonságban kell tartani.
Társadalom rengeteg dologért megveti a nőket , de visziont ha ugyan azokat a dolgokat egy férfi követi el azzal semmi gond.
Elegem van abból is hogy mivel nő vagyok meg kell felelnem ezeknek a társadalom által kitalált női ideáloknak. Legyen TERMÉSZETESEN nagy ajkam ,mellem, formás seggem , hosszú szép lábak, szép arc hosszú dús haj stb ... Nem így nézel ki a férfiak többségének nem kellesz... Megkapod hogy csúnya vagy. Sajnos az én testalkatom vékony nagyon kicsi mellel és seggel a szám is kicsi és vékony. Testi adottságaiim miatt sem érzem magam nőnek.
Sorolhatnám azt a rengeteg dolgot miért lenne jobb ha férfi lennék de én a megoldást szeretném megtalálni hogy mit tegyek hogy ne érzzek így.
Nem szeretnék így élni mert csak megkeseríti az életem.
23L
Megint kiragadsz egy dolgot a 100-ból ami éppen a te bögyödben van. ,,Az érzelmi töltet" ugyebár.
Az hogy a családokon belül van erőszak szomorú dolog, de kérlek... ne felejtsük el hogy nem csak a férfi tud erőszakos viselkedést produkálni hanem a nő is, és pont ahogy a férfitól úgy a nőktől érkező családon belüli erőszakra sincs jó adat.
De! elmehetünk másfelé. Ott van a kisebbségi probléma. A kisebbségi bűnözés, terror. Az hogy 1 ember élet elvétele akár 5 évvel is megúszható.
De igen nyilván rasszista lennék ennyi problémát kiragadni. Ott van a pénznyelők problémája (oktatás, egészségügy közbiztonság).
Ott van a gyermekétkeztetési probléma.
Ott van még az hogy a néphülyítéssel lehet szavazatokat szerezni.
Rendszerszintű probléma van nem csak a nők és a férfiak között.
Nálunk volt egy csávó aki verte a feleségét, a fia egyszer megfogta és leszúrta az embert. A bíróság felmentést adott a srácnak mivel védte az anyját.
Ez szerintem elég korrekt volt például.
Nyilván neked most egy probléma böki a csőröd, vagyis a nők problémai, de ettől nyilván több probléma van amire sajnos nincs még megoldás.
Abban igazad van hogy ezeket is meg kellene oldani, de ehhez az kellene hogy a rendszer problémái legyenek megoldva és ezáltal lehet mérséklődne a dolog (azt nem állítom hogy a szám 0 lenne nyilván baromság lenne ezt mondani)
"ne felejtsük el hogy nem csak a férfi tud erőszakos viselkedést produkálni hanem a nő is"
Írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy nők is bántalmaznak férfiakat, és ugyanolyan undorítónak tartom.
Igen, vannak más problémák is, de ezek hogy jönnek ide, a nő-férfi témához? :D
Hát pl. ez is egy hiszti. Pont amiket leírtál a társadalmi szerepek miatt, a férfilétnek is sok az árnyoldala. Tőled várják el hogy jól keress, legyél családfenntartó, védelmező, és emellett a lehető legkisebb mértékig kimutatni az érzéseid (bocs: csak a fájdalmaid, mert vidám az legyél!)
Nőt találni, teperni, kikosarazások, csalódások. Egzisztenciateremtés.. Külső..nem elég úgy születnii ahogy vagy, normális testalkattal, gyúrnod kell hogy szexi legyél..
Később mehetek nyugdíjba, nincs GYED/GYES, korábban halnak a férfiak.
Soroljam még? TE szegény kis pára. :)
Azért mondtam ezeket mert 100 probléma van hazánkban.
De igazad van jelentősen eltévedtünk a témától!
A lényeg annyi hogy manapság aki férfi akar lenni férfi lesz, aki nő pedig nő:) Úgysincs erre szabály, úgyhogy ha valakinek nem kell partner az sem fog máglyára kerülni, vagy nem szül.
Nyilván van aki imád nőnek lenni, van aki utál mint fordítva. Nem véletlen műttetik át magukat nővé.
Szexelni nem muszáj senkivel, ha az ember egyedül akarja elintézni úgy intézi.
Mást már nem akarok a témában írni, mert mind a 2 félnek van gondja, pont úgy ahogy senkinek sem teljesen egyforma még az arcának 2 fele sem:)
"Nőt találni, teperni, kikosarazások, csalódások."
Ja, mert egy nőnek nem kell hozzá illő férfit találni, sose dobják ki, sose csalják meg, stb. :D
"Egzisztenciateremtés.."
A nők is dolgoznak. (Hála az égnek, teszem hozzá..)
"Külső..nem elég úgy születnii ahogy vagy, normális testalkattal, gyúrnod kell hogy szexi legyél.."
:D Mert a nők aztán karcsú, kisportolt alakkal születnek, makulátlan bőrrel, dús hosszú fényes hajjal, reggelre maguktól kisminkelődnek, és ha egy zsákot húznak magukra, az varázsütésre átváltozik utána csinos ruhává :D
"Később mehetek nyugdíjba"
Ebben igazad van, és nőként ellenzem a dolgot, nem értem, miért kell itt különbséget tenni férfi és nő között.
"nincs GYED/GYES"
? Hanem helyette normális fizetés van, amiből még a végén meg is lehet élni. Mellesleg az apa is otthon maradhat a gyerekkel gyeden, nem egy ismerősöm élt a lehetőséggel. :)
"korábban halnak a férfiak"
Ez statisztika, RENGETEG tényezőn múlik, genetika, életmód, káros szokások, veszélyes foglalkozás/hobbi....
Nekem pl a rokonságomban, és ismerősök között mindenhol a férfi maradt egyedül idősen, mindenhol a feleség hunyt el előbb... Ezt annyi minden befolyásolja, hogy egyénileg ezen kár parázni.
"Mert a nők aztán karcsú, kisportolt alakkal születnek, makulátlan bőrrel, dús hosszú fényes hajjal, reggelre maguktól kisminkelődnek, és ha egy zsákot húznak magukra, az varázsütésre átváltozik utána csinos ruhává :D"
Nőknél valóban ha a genetika picit jobb, akkor olyan mellük seggük van amilyet akarnak kondi nélkül is.
Egy férfinál meg a nyálcsorgatós alak sokszor csak kokszal lehet összeszedni, és semmilyen természeti adottság nem tesz hozzá.
,Ebben igazad van, és nőként ellenzem a dolgot"
Ha nem akarsz előbb nyugdíjba menni mellette dolgozhatsz, egy férfinak viszont nincs lehetősége előbb nyugdíjba menni.
,,Hanem helyette normális fizetés van"
Mit jelent ez? Havi szinten 10.000 forinttal több bért kap egy férfi ki tudja miért ugyan abban a pozícióban?
,,Ez statisztika" :D
Na ezt mint ellenérv felróni :D Itt a női logika. Ha a fájdalmat számmal lehetne mérni akkor is megmagyaráznád hogy a te 100-as fájdalmad nagyobb mint egy férfi 100-as fájdalma még ha ezt nemekhez is vennénk.
A statisztika az amiben nincs érzelem meg ,,szerintem".
Ha a statisztika azt mondja hogy 50% az esélye hogy fejet dobsz, te meg 10x dobsz és abból 9 írás akkor neked 10% hogy fej lesz? Ugye milyen badarság...
"Nőknél valóban ha a genetika picit jobb, akkor olyan mellük seggük van amilyet akarnak kondi nélkül is."
Férfiaknál meg, ha a genetika picit jobb, akkor magától megvan a széles váll, keskeny csípő, magas termet, stb, amik nagy átlagban ideálisnak számítanak.
Mi a különbség akkor? :D
"Ha nem akarsz előbb nyugdíjba menni mellette dolgozhatsz, egy férfinak viszont nincs lehetősége előbb nyugdíjba menni."
Igen. Felfogtam. Éppen ezt ellenzem. :D
???
"Mit jelent ez? Havi szinten 10.000 forinttal több bért kap egy férfi ki tudja miért ugyan abban a pozícióban?"
Úgy értettem, hogy ahelyett, hogy a gyednek nevezett aprópénzből ülne otthon, továbbra is dolgozhat, ahol a normális fizetését kapja.
A gyeden otthonmaradó fél sokszor igen nagy összegtől esik el, ugyanis a MAXIMUM összeg nem éri el a 200.000 jó magyar forintot (bruttó). Ha ennél többet keresett esetleg az illető, aki otthonmarad gyeden, annak ez jó nagy kiesés anyagilag.
"Na ezt mint ellenérv felróni"
Nem ellenérvként írtam, csak marhaságnak tartom a statisztika alapján már előre nyekeregni, hogy mikor halunk meg, mikor úgyis ezer tényezőn múlik. :D
Amit írtam, azt példaként írtam, a "pl" ezt jelenti. :)
"Mi a különbség akkor? :D "
Nagyjából annyi hogy a body builder bikini kategóriája ez egy jobb genetikával hozható kb 0-a odafigyeléssel. Ami már igen vonzónak számít a férfiak szemében ( persze nem az összes képet kell nézni)
Viszont ahhoz hogy a férfiak olyan izomtömeget és formát adjanak maguknak amitől egy nő nyála csorog már igen csak több erőfeszítésbe kerül.
Ahogy mondtad gyeden maradhat a férfi is, ha ez ilyen problémát okoz, vagy ne szülj gyereket.
Amúgy meg ha ott van a férj akkor meg nem mindegy hogy melyik dolgozik?:)
Ha meg megkapja a gyedben a 120.000 nettót már abból is el lehet élni főleg ha nem bérel albérletet.
De ha az anyagi kiesést nézzük akkor a gyerek csupán anyagi kiesés. Akkor ezt is felhozhatod.
Hiszen pénzt nem fog neked termelni a gyerek.
Ez a statisztikával való szembemenés mindig olyan mint széllel szemben pisálni :)
Neked sem kellene akkor nyekeregni itt semmi miatt:)
Nem kell férfi és biztos nem lesz verés, nem kell gyerek és nem lesz gyed/gyes nem tudom melyik satöbbi.
Ez az egész döntés kérdése, ezen mind változtatni lehet, sőt ahogy mondtam hormonterápiával máson is, így akkor a hátrányokon való "nyekergés" megmarad "nyekergésnek" mert eszköz van hogy kicsit erősebbek legyenek a nők, ne menstruáljanak ergó férfiasodjanak, de ha nem teszik meg ezeket akkor minek ,,nyekeregnek" amikor dönthet mindenki?
Ha nem kell gyes/gyed akkor nem vállal gyereket több lesz a pénz. Olyan pasit választ akiben megbízik és tényleg olyan vagy egyből elhagyja, így nem lesz erőszak.
Én imádok nő lenni.
1. orgazmusom gyorsan van, nem kell erőlködni, a párom szerencsére ügyesés én is ismerem a testemet
2. hisztigép ,érzelgős ,döntésképtelen - ezt CSAK arra nőre mondják, aki kiérdemli, de az meg is érdemli, hogy hisztisnek nevezzék
3. én pl nagyon szeretem, hogy gyengébb vagyok fizikailag, szuper, hogy a kedvesem magához húz, leteper, lefog, szeretem érezni a súlyát magamon, az erős kezét...
4. NEM kell SENKINEK megfelelned, nekem pici a seggem, mellem alig, de leszarom, én jól érzem magam, más véleménye pedig NEM érdekel :)
Amúgy menj el egy jó pszichológushoz, aki segít rendbe tenni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!