Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, féltékeny vagyok a férfiakra mert nekik rengeteg dolog sokkal jobb az életben mint egy nőnek. Mit tegyek ellene, hogy ne így lássam a dolgokat?
Szex sokkal jobb a férfiaknak, ők élvezik nem kell erőlködniük hogy orgazmusuk legyen.
Három komoly kapcsolatom volt de egyikben se volt soha vaginalis orgazmusom csak csikloi ami ugyan olyan érzés mint ha magamnak csinálnám ehhez minek egy pár? Mindig féltékeny voltam rájuk ,hogy ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi.
Pedig örülnek neki ha nekem is olyan könnyen menne ez mint a férfiaknak.
Másik hogy a hülye társadalmi normák miatt mindig a férfiak vannak istenitve hogy ők az erősek a határozottak csak ők tudnak jó döntéseket hozni férfi a mindenható stb. Ezzel ellentétben egy nő úgy van beállítva hogy egy hisztigép ,érzelgős ,döntésképtelen csak az érzései irányítják , gyengéd , önzetlen stb stb.
Férfi tartsa a nőt biztonságban, de én nem akakrom a gyenge szerepet akit védeni óvni biztonságban kell tartani.
Társadalom rengeteg dologért megveti a nőket , de visziont ha ugyan azokat a dolgokat egy férfi követi el azzal semmi gond.
Elegem van abból is hogy mivel nő vagyok meg kell felelnem ezeknek a társadalom által kitalált női ideáloknak. Legyen TERMÉSZETESEN nagy ajkam ,mellem, formás seggem , hosszú szép lábak, szép arc hosszú dús haj stb ... Nem így nézel ki a férfiak többségének nem kellesz... Megkapod hogy csúnya vagy. Sajnos az én testalkatom vékony nagyon kicsi mellel és seggel a szám is kicsi és vékony. Testi adottságaiim miatt sem érzem magam nőnek.
Sorolhatnám azt a rengeteg dolgot miért lenne jobb ha férfi lennék de én a megoldást szeretném megtalálni hogy mit tegyek hogy ne érzzek így.
Nem szeretnék így élni mert csak megkeseríti az életem.
23L
Nem néztem meg a videót, de lekakilom a Csides Katit, meg lekakilom a férfi előjogokat! Én jól érzem magam nőként, és elég jól boldogulok. Lekakilom, ha kell a hülye férfiakat is. Mit nem lrhet érteni? Tegyél bele mindent mindenbe, legyen saját személyiséged. Nem ugrik semmi az ölünkbe, ha férfi vagy, ha nő. Sőt...idáig nem mertem leírni, de én nem lennék férfi semmi pénzért.
Nekem is volt orgazmus problémám, megoldottam.
Nekem is volt karrier problémám, megoldottam.
Nejem us volt hátrányom, h nő vagyok, megoldottam.
Nem fogom sorolni tovább.
További jó rinyálást. :(
Áh ez meg már a femináci.
Érdekes volt barátnőm se akart gyereket a KUTYA se kötött bele, ez meg itt arról hogy jajj mindenki megveti meg izé.
Meg jajj a férfiaknak nem kell félni hogy felmegy a pulpitusra... Hány nő tart beszédet? Ott van Szél Bernadett...
A nőre ott a r..anc, meg ku-rva a férfiaknál meg nincs rá szó? Hímringyó.
,,Egy csomó idő a hajvasalás make up, és egy vagyonba kerül" Miii?
2.000 forint a rúzs abból vesz 5 darabot és az eláll vagy 10 évig. Vesz 4 féle körömlakkot, és szintén amíg elfogy az vagy 4 év.
"A fodrász meg horrorisztikus összeg egy nőnek"? Igaz vidéki vagyok, de nálunk a fodrász 1.000 ért vágja az én hajam 2 hetente, a nők meg járnak hozzá 2-3-4 havonta 3.500 ért (tupír meg minden). Akkor most miről beszélünk?
Előadja ez is a hülyeségeit csak hogy neki milyen nehéz.
Nem akarok megsérteni senkit, de felénk az öregasszonyok csinálják ezt... "fáj a lábam" "ajj hát nekem meg sérvem meg a fejem" "hű nekem olyan migrénem van, ágyékgyulladásom és úgy ver a víz".
Szörnyű
,,64% Nem láttál még nőket alázó politikusat. :DDDDD Na jó, inkább nem írok semmit. "
Pedig írj várom!
"Nem igazán hallani nőket alázó..."
Tehát nem igazán hallottam még:) Persze 1-2-t igen, de ez pont olyan mint ahogy a feminácik tapossák a másik nemet:)
A te észrevételedben pedig már az első 2 dologgal is baj van:
A, nem írom hogy nem hallottam még
B, nem is azt írtam hogy nem láttam hanem hogy nem hallottam :)
De még mindig fenn áll hogy linkelj videókat te vagy bármely társad az elmúlt 3 hónapból csak hogy lássuk milyen komoly ez az ügy az euban :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-ki..
Nem én írtam egyik választ se hanem elméletileg ti nők:)
Nem festem a körmöm mert ám se tudok körmot festeni meg nem is tetszik. Anyukám használ de neki max 1 év volt egy körömlakk és kuka mert tönkre ment . Rúzst sem használok minek? A kis volnál számon nem mutatna jól
Smink termékekre én nem nagyon költők sajnálom rá a pénzt. Minimális alapozó és kész . Nálam ennyi a smink mert sminkelni sem tudok
Szó sem volt rólad:)
Az a terpeszkedő nő beszélt ilyen hülyeségeket a tv-ben :)
Úgyhogy ennyit róla is szerintem :)
Én örülök neki, hogy férfinak születtem.
Nyilván mind a két nemnek vannak előnyei és hátrányai is a másikkal szemben.
Az meg, hogy nem szereted nagyon a sminket nálam kifejezetten jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!