Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm, hogy nőnek születtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, féltékeny vagyok a férfiakra mert nekik rengeteg dolog sokkal jobb az életben mint egy nőnek. Mit tegyek ellene, hogy ne így lássam a dolgokat?

Figyelt kérdés

Szex sokkal jobb a férfiaknak, ők élvezik nem kell erőlködniük hogy orgazmusuk legyen.

Három komoly kapcsolatom volt de egyikben se volt soha vaginalis orgazmusom csak csikloi ami ugyan olyan érzés mint ha magamnak csinálnám ehhez minek egy pár? Mindig féltékeny voltam rájuk ,hogy ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi.

Pedig örülnek neki ha nekem is olyan könnyen menne ez mint a férfiaknak.

Másik hogy a hülye társadalmi normák miatt mindig a férfiak vannak istenitve hogy ők az erősek a határozottak csak ők tudnak jó döntéseket hozni férfi a mindenható stb. Ezzel ellentétben egy nő úgy van beállítva hogy egy hisztigép ,érzelgős ,döntésképtelen csak az érzései irányítják , gyengéd , önzetlen stb stb.

Férfi tartsa a nőt biztonságban, de én nem akakrom a gyenge szerepet akit védeni óvni biztonságban kell tartani.

Társadalom rengeteg dologért megveti a nőket , de visziont ha ugyan azokat a dolgokat egy férfi követi el azzal semmi gond.

Elegem van abból is hogy mivel nő vagyok meg kell felelnem ezeknek a társadalom által kitalált női ideáloknak. Legyen TERMÉSZETESEN nagy ajkam ,mellem, formás seggem , hosszú szép lábak, szép arc hosszú dús haj stb ... Nem így nézel ki a férfiak többségének nem kellesz... Megkapod hogy csúnya vagy. Sajnos az én testalkatom vékony nagyon kicsi mellel és seggel a szám is kicsi és vékony. Testi adottságaiim miatt sem érzem magam nőnek.

Sorolhatnám azt a rengeteg dolgot miért lenne jobb ha férfi lennék de én a megoldást szeretném megtalálni hogy mit tegyek hogy ne érzzek így.

Nem szeretnék így élni mert csak megkeseríti az életem.

23L

2018. febr. 16. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
86%

Pedig hidd el, hogy nőnek lenni igenis jó!

"Szex sokkal jobb a férfiaknak, ők élvezik nem kell erőlködniük hogy orgazmusuk legyen."

Egy nő akár 10x is el tud élvezni míg a pasi 1x, utána gyakorlatilag vége a mókának. És bizony, a pasinak kell igenis "döngetni", persze nem azt mondom, hogy a nő legyen fadarab, de szerintem egy pasinak sokkal több energiája benne van ebben. A nőknek sokkal erősebb is az orgazmusuk, hosszabb ideig is tart.

"Három komoly kapcsolatom volt de egyikben se volt soha vaginalis orgazmusom csak csikloi ami ugyan olyan érzés mint ha magamnak csinálnám ehhez minek egy pár? Mindig féltékeny voltam rájuk ,hogy ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi. "

Nagyon sok nőnek nincs vaginális orgazmusa (pl nekem se), nincs ebben semmi rossz, el kell fogadni és más területekre összpontosítani. Persze valaki azt mondja ez partnerfüggő is lehet.

Amúgy szerintem eleve rosszul éled meg a szexet, mert azt írod "ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi". Te talán nem élvezed? Azért az ölelés, csókolás, simogatás, meg érezni magát a férfit nagyon nem ugyan az mint magadnak csinálni...

"Pedig örülnek neki ha nekem is olyan könnyen menne ez mint a férfiaknak. "

Pedig nekik se megy könnyen. Egy férfinek nagyon kell küzdenie, hogy elcsábíthasson egy nőt. Míg egy nő azért elég ha kacérkodik egy kicsit és máris szinte bárkit megkaphat. Persze komoly kapcsolatot találni ugyan úgy nehéz mindkét nemnek.

"Másik hogy a hülye társadalmi normák miatt mindig a férfiak vannak istenitve [...] Társadalom rengeteg dologért megveti a nőket..."

Miért foglalkozol azzal, hogy a társadalom mit gondol? Ha mindenki ezen kattogna, akkor elég őrült világot élnénk. Mindenkinek más a véleménye, másképp gondolkodunk, ettől színes a világ, hogy nem vagyunk egyformák. Sokan bort isznak és vizet prédikálnak. Nem másoknak kell megfelelned, hanem csakis magadnak és úgy élni az életedet, ami a TE életed.

"Legyen TERMÉSZETESEN nagy ajkam ,mellem, formás seggem , hosszú szép lábak, szép arc hosszú dús haj stb ... Nem így nézel ki a férfiak többségének nem kellesz... Megkapod hogy csúnya vagy. Sajnos az én testalkatom vékony nagyon kicsi mellel és seggel a szám is kicsi és vékony. Testi adottságaiim miatt sem érzem magam nőnek. "

Igen, viszont ez szerintem nem egy nagy elvárás, hogy egy nő igenis adjon magára (na nem mintha a pasiknak nem kéne!). A testi adottságokon lehet változtatni diétával, edzéssel konditeremben, sportolással, egészséges étrenddel. 20 évesen 165 cm és 40 kiló voltam! De az edzés és a hízókúra nagyon sokat segített, a mellemmel sincsenek problémák. És nagyon jó érzés, amikor tudod hogy ma dolgoztál magadért, tettél azért, hogy MAGADNAK tetsz elsősorban és ezt mások is észreveszik a kisugárzásodon, hogy saját magad szerint is jó nő vagy. A szájra meg ott a rúzs/szájfény, azzal is lehet ügyeskedni, hogy optikailag nagyobbnak tűnjön.

"Sorolhatnám azt a rengeteg dolgot miért lenne jobb ha férfi lennék de én a megoldást szeretném megtalálni hogy mit tegyek hogy ne érzzek így. "

- Xard le mit gondolnak mások.

- Fogadd el magad, vagy/és tegyél azért hogy csinosabbnak, nőcisebbnek érezd magad (edzés, diéta, stb).

- Olyannal szexelj, akivel élvezed is.

- És kérdezd csak meg a férfiakat, hogy nekik mennyire "könnyű"... :)

2018. febr. 16. 09:28
 12/86 A kérdező kommentje:
Megkaptam már nem egy férfitól hogy nem lenne velem semmi gond ha lenne alakom vagy ha nem lennék ilyen lapos elől. Volt aki azt mondta ram hogy ezért úgy nézek ki mint egy férfi.
2018. febr. 16. 09:31
 13/86 anonim ***** válasza:
80%
Ja igen és ami kimaradt: mi nők sem vagyunk gyengék, sőt! Minden vezető, erős férfi oldalán ott állt egy nő, aki segítette! Mi nők még lázasan, dögrováson is visszük a csemetéket oviba/suliba, letolunk 8-12 órát a munkában, aztán otthon főzünk, mosunk, takarítunk és még így is ki tudjuk hozni magunkból, hogy piszok jól nézzünk ki a szerelmünk szemében! Egy nőnek sok keze van, de ez igaz ám! Egyik kezével főz, a másikkal mosogat, a harmadikkal a gyereket fekteti :D
2018. febr. 16. 09:33
 14/86 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod hogy ilyen részletesen írtad le.
2018. febr. 16. 09:35
 15/86 anonim ***** válasza:

Kérdező

Az én volt barátnőmnek se volt semmi önbizalma mert így látta magát, én viszont szerettem úgy ahogy volt.

Ő is azt mondta hogy kicsi a melle, a segge stb (170-5, höz volt 45-8 kiló). Én biztattam hogy jól néz ki, és hogy tetszik bár nem tudom mennyire hitte el.

A lényeg hogy attól hogy nem feltétlen van D-s melled, meg D-s segged még lehetsz jó nő valakinek és ha mázlid van annak akinek akarsz az lenni.

2018. febr. 16. 09:39
 16/86 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Sokszor érzem úgy hogy nehéz olyan nők mellett érvényesülnöm akik szépek és teltek. Pláne hogy a média is ezt tolja. Rengeteg férfi ismerősöm munkatársam hangoztatja hogy neki nagymellu nő kell vagy hallom ahogy leszolják a kis mellu nőket és akkor el szégyellem magam.

Remélem én is találok olyat akinek nem ez lesz a mérce

2018. febr. 16. 09:46
 17/86 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egy kis inspiráció, amit edzéssel ki lehet hozni: [link]
2018. febr. 16. 09:46
 18/86 anonim ***** válasza:
95%

Most soroljak fel nőket kis cicivel?

Hagyjuk ezt már! Beszólt egy pasi, hogy deszka vagy.

Nekem meg beszóltak már, mert alacsony vagyok, nagy a fenekem, nagy a mellem, dagadt vagyok, szemüveget hordok, és szeplőim vannak. Más pasi meg pont ezektől van értem megőrülve.

Nem akarok mindenkinek tetszeni. Pont lexarom, hogy ha valakinek nem vagyok az esete. Még csak meg se sértődök. Joga van maga mellé hosszú combú szőke cicababát keresni, ha neki ez tetszik, hát ez tetszik.

Ez is a része annak, hogy el tudod magad fogadni. Elfogadod azt is, ha valaki nem kedvel, nem tetszel neki. Te se kedvelsz mindenkit.

2018. febr. 16. 09:51
 19/86 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Utána fogok nézni és tenni érte hogy elérjem edzéssel azt amit szeretnek hogy elfogadjam magam. Stresszt levezetésenek is tökéletes. Másképp látnám a világot.
2018. febr. 16. 09:51
 20/86 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ilyenen felesleges sopánkodni:)

Bár nem hazudok nekem is számít a küllem, de akinek tényleg csak az számít hogy mekkora a melle meg a segge a csajnak az szerinted mit nyújtana a továbbiakban? Egy jó szex, vagy egy vacsora aztán lehet hogy ennyi lenne a kapcsolat értéke.

Nem hazudok én se mondom hogy attól hogy nagy melle van attól majd nem fog kelleni az illető, de attól is fog ha kisebb:)

Egy szép arc, egy ragyogó szempár és egy mosoly egy lányon nagyon sokat ér, többet mint 2 lufi valami muforcon. Úgyhogy fel a fejjel:)

2018. febr. 16. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!