Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm, hogy nőnek születtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, féltékeny vagyok a férfiakra mert nekik rengeteg dolog sokkal jobb az életben mint egy nőnek. Mit tegyek ellene, hogy ne így lássam a dolgokat?

Figyelt kérdés

Szex sokkal jobb a férfiaknak, ők élvezik nem kell erőlködniük hogy orgazmusuk legyen.

Három komoly kapcsolatom volt de egyikben se volt soha vaginalis orgazmusom csak csikloi ami ugyan olyan érzés mint ha magamnak csinálnám ehhez minek egy pár? Mindig féltékeny voltam rájuk ,hogy ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi.

Pedig örülnek neki ha nekem is olyan könnyen menne ez mint a férfiaknak.

Másik hogy a hülye társadalmi normák miatt mindig a férfiak vannak istenitve hogy ők az erősek a határozottak csak ők tudnak jó döntéseket hozni férfi a mindenható stb. Ezzel ellentétben egy nő úgy van beállítva hogy egy hisztigép ,érzelgős ,döntésképtelen csak az érzései irányítják , gyengéd , önzetlen stb stb.

Férfi tartsa a nőt biztonságban, de én nem akakrom a gyenge szerepet akit védeni óvni biztonságban kell tartani.

Társadalom rengeteg dologért megveti a nőket , de visziont ha ugyan azokat a dolgokat egy férfi követi el azzal semmi gond.

Elegem van abból is hogy mivel nő vagyok meg kell felelnem ezeknek a társadalom által kitalált női ideáloknak. Legyen TERMÉSZETESEN nagy ajkam ,mellem, formás seggem , hosszú szép lábak, szép arc hosszú dús haj stb ... Nem így nézel ki a férfiak többségének nem kellesz... Megkapod hogy csúnya vagy. Sajnos az én testalkatom vékony nagyon kicsi mellel és seggel a szám is kicsi és vékony. Testi adottságaiim miatt sem érzem magam nőnek.

Sorolhatnám azt a rengeteg dolgot miért lenne jobb ha férfi lennék de én a megoldást szeretném megtalálni hogy mit tegyek hogy ne érzzek így.

Nem szeretnék így élni mert csak megkeseríti az életem.

23L

2018. febr. 16. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez, h nem érzel közben semmit, csak ki-be, az a rossz/orgazmus nélküli tapasztalatok miatt van.
2018. febr. 16. 11:40
 42/86 anonim ***** válasza:
66%

Végre nem csak én vagyok ezzel így!

Kimaradt, hogy munkahelyre a nőt nehezebben veszik fel, váláskor a nő szívja meg jobban általában, a politikusok is aláznak minket állandóan, RENGETEG alkalommal a beszélgetőpartner nem képes emberi lénynek látni a nőt, hanem vagy közli hogy a nőnek kuss a neve, vagy elereszti a füle mellett a mondandót, nem is figyel, csak megdugná a csajt.

Stbstb.

Irigylem a pasik hatalmas problémáját, hogy néha nincs kibe belemártani a farkukat, tényleg ez sokkal hatalmasabb probléma, mint az, hogy a nők az egyéjszakás kalandokat leszámítva MINDENBEN hátrányban vannak a féfiakhoz képest.

De könnyen tudunk szerezni valami random kanos pasit, aki megfarkalna. Wow. Megtisztelő. Tényleg ezerszer jobb nekünk...

Nem tudom, sokan hol élnek...

Btw nekem pl semmilyen orgazmusom nincs, se hüvelyi, se csikló... Soha nem is volt, sehogy nem vagyok rá képes. Még egy hatalmas előnye a női létnek :D

2018. febr. 16. 11:41
 43/86 A kérdező kommentje:
Ezeket a dolgokat nem érzelembol írtam vagy dühből. Egyszerűen férfiak jobban jártak biológia terén mint a nők. Nem mostanában szakítottunk. Páromnak is mindig mondtam mi a problémám mert ugye ha nem mondom ő nem tudja kitalálni a problelmam
2018. febr. 16. 11:43
 44/86 A kérdező kommentje:
Hat igen köszönjük anya termeszet hogy így kibabráltal velünk nőkkel.
2018. febr. 16. 11:46
 45/86 anonim ***** válasza:
100%

Nem bánom, ha bárki lepontoz, viszont szeretném megkérni, hogy írja is le, hogy mivel akadt problémája a válaszomban! :)

Köszi!

2018. febr. 16. 11:56
 46/86 A kérdező kommentje:

[link]

Hölgy nagyon jól elmondja a videóban hogy a nők miért is vannak elnyomva. Férfiak miért is vannak előnyben az életben. Érdemes végéig nézni

2018. febr. 16. 12:00
 47/86 A kérdező kommentje:

Aki nem látja a linket a videó címe: Csides Kata férfi előjogok.

Hölgy egy pszichológus

2018. febr. 16. 12:03
 48/86 anonim ***** válasza:
0%

"munkahelyre a nőt nehezebben veszik fel"

Attól függ milyen munkahelyre. Vannak olyan munkahelyek ahova pedig férfiakat nem szívesen vesznek fel.

,,váláskor a nő szívja meg jobban általában"

Na ez röhejes :D Pont fordítva van. A válások jelentős többségében nőknek kedveznek.

,,politikusok is aláznak minket állandóan"

Nem igazán hallani nőket alázó politikusokat, de azért mutathatnál 3-at az elmúlt 3 hónapban ha folyton ez megy.

Az pedig hogy parasztokkal jössz össze nem a férfiak hibája.

2018. febr. 16. 12:04
 49/86 anonim ***** válasza:
80%
Ez kamu...valami tinisrác írhatta ki, teljesen olyan az egész, ahogy sztereotipikusan elképzelnek egy férfigyűlölő nőt.
2018. febr. 16. 12:11
 50/86 anonim ***** válasza:
59%

64% Nem láttál még nőket alázó politikusat. :DDDDD Na jó, inkább nem írok semmit.

"Szex sokkal jobb a férfiaknak" Ez baromság, én van, hogy hatszor elélvezek, ő meg csak egyszer.

2018. febr. 16. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!