Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm, hogy nőnek születtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, féltékeny vagyok a férfiakra mert nekik rengeteg dolog sokkal jobb az életben mint egy nőnek. Mit tegyek ellene, hogy ne így lássam a dolgokat?

Figyelt kérdés

Szex sokkal jobb a férfiaknak, ők élvezik nem kell erőlködniük hogy orgazmusuk legyen.

Három komoly kapcsolatom volt de egyikben se volt soha vaginalis orgazmusom csak csikloi ami ugyan olyan érzés mint ha magamnak csinálnám ehhez minek egy pár? Mindig féltékeny voltam rájuk ,hogy ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi.

Pedig örülnek neki ha nekem is olyan könnyen menne ez mint a férfiaknak.

Másik hogy a hülye társadalmi normák miatt mindig a férfiak vannak istenitve hogy ők az erősek a határozottak csak ők tudnak jó döntéseket hozni férfi a mindenható stb. Ezzel ellentétben egy nő úgy van beállítva hogy egy hisztigép ,érzelgős ,döntésképtelen csak az érzései irányítják , gyengéd , önzetlen stb stb.

Férfi tartsa a nőt biztonságban, de én nem akakrom a gyenge szerepet akit védeni óvni biztonságban kell tartani.

Társadalom rengeteg dologért megveti a nőket , de visziont ha ugyan azokat a dolgokat egy férfi követi el azzal semmi gond.

Elegem van abból is hogy mivel nő vagyok meg kell felelnem ezeknek a társadalom által kitalált női ideáloknak. Legyen TERMÉSZETESEN nagy ajkam ,mellem, formás seggem , hosszú szép lábak, szép arc hosszú dús haj stb ... Nem így nézel ki a férfiak többségének nem kellesz... Megkapod hogy csúnya vagy. Sajnos az én testalkatom vékony nagyon kicsi mellel és seggel a szám is kicsi és vékony. Testi adottságaiim miatt sem érzem magam nőnek.

Sorolhatnám azt a rengeteg dolgot miért lenne jobb ha férfi lennék de én a megoldást szeretném megtalálni hogy mit tegyek hogy ne érzzek így.

Nem szeretnék így élni mert csak megkeseríti az életem.

23L

2018. febr. 16. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
59%

Csak te ajánlottad ezt a nőt miszerint " Hölgy nagyon jól elmondja a videóban hogy a nők miért is vannak elnyomva."

4 tekerésből 2 perc alatt ennyi dolgot lehetett kivenni azért az szerintem elég bukó.

Amúgy meg ilyeneket felesleges nézni.

Csak mondom nem lenézve eredményeit (ha van neki), de érdekes hogy ezek a nagy feministák vagy legalábbis 80%-uk olyan hogy egy átlagos férfinak nem is kellenének küllem alapján és ők papolnak hogy mekkora az elvárás a nők felé, az ilyen lelkisérült nők pedig bekajálják.

Olyan feministát aki (irányító szerepet tölt be) olyan klasszikus értelemben véve igazi nő sose láttam. Aki ad magára, nőiesen öltözködik, normális dolgokat mond.

Ezekről a feministákról max azt tudom elképzelni hogy a magányban megkeseredtek, vagy utálják a férfiakat szimplán. Ezen is érdemes gondolkodni.

Persze jöhetsz Emma watsonnal, de rajta kívül nem tudnál többet felsorolni :)

2018. febr. 16. 12:55
 62/86 anonim ***** válasza:
100%

"Attól függ milyen munkahelyre. Vannak olyan munkahelyek ahova pedig férfiakat nem szívesen vesznek fel."

Miért, bizonyos munkahelyekről talán a férfiak mennek el szülni? :D

"A válások jelentős többségében nőknek kedveznek."

:DDDDDDD

Ja. Biztos. Nagy általánosságban a férfi keres többet, és nagy általánosságban a nőné marad a gyerek. Nos, tarts el x gyereket úgy, hogy kevesebb pénzt kapsz, a gyt pelusra se elég (már ha megkapod egyáltalán), az összes teendő a tiéd, párt találni nehezebb, mint az exnek, akivel csak néha hétvégente van a gyerek, szóval a párjelöltjének nem kell egyből állandóan a gyerekhez gügyögni.

Találj lakást gyerekkel, tartsd fenn.

Mindeközben apu éli világát, kiperkálja a zsebpénzt, aztán kész.

Volt már pár válás a környezetemben, utána a férfi éldegélt a saját házában, autó, új barátnő, a nő meg örül, ha van hova rakni a gyereket.

"Nem igazán hallani nőket alázó politikusokat"

Hát figyelj, ha abszolút nem követed a politikát, akkor nem is.

Vak komondor kimaradt?

https://www.youtube.com/watch?v=_JkW0ZVzwqk ?

https://www.youtube.com/watch?v=1LMVgZFlno0 ?

És a többi szépség, a KDNP-vel az élen... Nézz utána, nem fogok egész délután videókat keresgélni.

Mondjuk ez már önmagában elég sokat elmond a helyzetről, hogy a férfiaknak fel se tűnik, hogy a politikusok, közéleti személyiségek milyen botrányos, undorító dolgokat mernek nyilatkozni... Mert ez tök természetes, semmi rendkívüli nincs ebben..

"Az pedig hogy parasztokkal jössz össze nem a férfiak hibája."

Ezt honnan szedted? Mikor hallucináltad? Hol írtam ilyet :D

A párom a legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam. Hogy jön ez ide?

2018. febr. 16. 13:10
 63/86 A kérdező kommentje:
Csides Kata szerintem nagyon jól rá világít a tényekre hogy sok férfi hogy áll a nőkhöz (természetesen nem minden férfi sok kivétel van)
2018. febr. 16. 13:20
 64/86 anonim ***** válasza:
50%

,,Miért, bizonyos munkahelyekről talán a férfiak mennek el szülni? :D"

Hát kevesebb oviaput, vagy bébiszittert láttam mint mérnök hölgyet :)

Nyilván ha a férfi nevén van egy ház még a házasság előttről akkor azt válás után nem fogja a nőre íratni, pont úgy ahogy fordítva se lenne soha ilyen:)

Összeférhetetlenség esetén pedig a gyerekre való tekintettel a bíróság többször ítél a nő javára épp a gyermek miatt, ergó ha közös a ház de nem tűrik meg egymást akkor inkább az apukát küldik el.

A gyt pedig mitől kevés? A gyerektartás a fizetés 20%-a/ gyerek. Nem tudom mennyit fogyaszt egy gyerek de ha 100-150-el számolunk sem hiszem hogy mondjuk a gyerek kaja/öltöztetése többe kerül mint havi 40-60 ezer forint (ha az arányosságot nézzük).

Nyilván ha pedig az apuka meg mondjuk nem a minimálbérből él hanem mérnök akkor 60.000 ből már csak kap enni a gyerek, és kap ruhát is.

Nem követem a politikát, aztán belinkelsz egy 2012-es felvételt! Bravó:D Még szerencse hogy naprakész vagy:D

Ez az ,,én jutok mindenről az eszébe, remélem más kollégám is" legyen a legnagyobb szexista beszólás amit kapsz az életedben :)

"Irigylem a pasik hatalmas problémáját, hogy néha nincs kibe belemártani a farkukat, tényleg ez sokkal hatalmasabb probléma, mint az, hogy a nők az egyéjszakás kalandokat leszámítva MINDENBEN hátrányban vannak a féfiakhoz képest.

De könnyen tudunk szerezni valami random kanos pasit, aki megfarkalna. Wow. Megtisztelő. Tényleg ezerszer jobb nekünk...

Nem tudom, sokan hol élnek... "

Tehát a csodálatos párodnak is annyi a gondja hogy kibe mártja bele a farkát? Akkor ezek szerint mégsem olyan csodálatos, vagy az állításod hamis mely szerint ez a ,,pasik" problémája.

Ezek szerint vagy hazudtál hogy a pasid csodás, vagy hogy ez az átlag férfi problémája, amiből megint veszel egy halmazt amiből általánosítasz:)

Megint a gőg, és a csőlátás.

Statisztikai adatokkal semmit nem tudtok megmagyarázni csak a gőg útján. Persze statisztikailag a nők kevesebbet keresnek 10.000 forinttal vagy 15-el átlagban egy adott területen. Ennyit tudunk felmutatni, de hogy ez miből következik senki sem tudja.

Mert azt senki se vizsgálja hogy lehet hogy egy adott helyre mondjuk jelentkezik 10 férfi meg 2 nő, és ez legyen 3 hely. A nő lehet igent mond 150.000 fizetésre így felvesznek 2-t a férfi meg meg 160.000-től vállalja el. Mivel kell az ember pedig lehet felveszik 10.000-ért de a nők fizuját meg nem emelik meg mert a munkáltatónak nem ez az érdeke. Ilyen információt senki nem tud leközölni:)

2018. febr. 16. 13:32
 65/86 anonim ***** válasza:
59%

Az sem sokkal jobb érzes, ha férfi vagy, tiszteled a nőket és ez miatt szinte semmibe vesznek mint férfi. Kedvesek veled, de csak mint barát van esélyed.

Nem gondolom azt, hogy egy férfi több lenne mint egy nő, ahogy fordítva sem.

Vannak azonban olyan dolgok amikre az egyik nem jobban alkalmas a másiknál pusztán anatómia alapján.

2018. febr. 16. 13:34
 66/86 A kérdező kommentje:

Aki azért néz le egy férfit mert tiszteli a nőket egyenrangúkent kezeli és nem tekint a nőre gyenge alávetettkent akit védelmezni az szégyellje magát.

Nyilván nem vagyunk egyformák de elsősorban elmenetek vagyunk ezt kene nézni nem azt hogy jaj ő férfi és sztereotípiákat állítani köre meg a nőkre is és hogy olyannak kell lenniük. Nem érzem magam gyenge gyengéd nőnek egy férfihoz képest akit biztonságba kene tartani

2018. febr. 16. 13:38
 67/86 A kérdező kommentje:
*kell
2018. febr. 16. 13:39
 68/86 anonim ***** válasza:

"A gyt pedig mitől kevés? A gyerektartás a fizetés 20%-a/ gyerek. Nem tudom mennyit fogyaszt egy gyerek de ha 100-150-el számolunk sem hiszem hogy mondjuk a gyerek kaja/öltöztetése többe kerül mint havi 40-60 ezer forint (ha az arányosságot nézzük).

Nyilván ha pedig az apuka meg mondjuk nem a minimálbérből él hanem mérnök akkor 60.000 ből már csak kap enni a gyerek, és kap ruhát is. "

:DDDDDD

Ja, olyat még nem látott a világ, hogy valaki feketén dolgozik, vagy minimálbérre bejelentve, hogy minél kevesebbet lehessen lehúzni róla. :D

[link]

"belinkelsz egy 2012-es felvételt"

Leírnád, hogy szerinted mi változott azóta? Ugyanazok a bohócok ülnek a parlamentben, és ugyanolyanok, mint pár éve.

"Tehát a csodálatos párodnak is annyi a gondja hogy kibe mártja bele a farkát? Akkor ezek szerint mégsem olyan csodálatos, vagy az állításod hamis mely szerint ez a ,,pasik" problémája.

Ezek szerint vagy hazudtál hogy a pasid csodás, vagy hogy ez az átlag férfi problémája, amiből megint veszel egy halmazt amiből általánosítasz:) "

Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ezt sikerült megértenem... Vannak magánéleti problémák, ilyen példának egy haláleset a családban, ez ugyanúgy érinthet nőt is és férfit is, ezekben nincs különbség nem alapján. Emellett vannak a nemből adódó problémák. Ezeknek a női része a kérdésben, illetve a hozzászólásomban lett boncolgatva, a férfiaknak pedig ilyen nemi jellegű nehézségük annyi, amennyit írtam: valamivel nehezebben találnak nőt futó kalandra. Ezt a párom is így látja, hálás azért, hogy férfinak született.

Még mindig nem értem, ez miért zárná ki, hogy számomra ő tökéletes társ legyen, és fantasztikus embernek tartsam.....?

2018. febr. 16. 13:40
 69/86 anonim ***** válasza:

,,Ja, olyat még nem látott a világ, hogy valaki feketén dolgozik, vagy minimálbérre bejelentve, hogy minél kevesebbet lehessen lehúzni róla. :D"

Ha a mélyére akarsz menni ez nem az adott személy gerinctelensége (vagyis az is), de az állam hibája is hogy ilyen előfordulhat. Nyugaton nincs ilyen amiben nyilván az államnak is nagy szerepe van:)

,,Leírnád, hogy szerinted mi változott azóta?..."

Az lehet de közel sem mindennapos az esemény. Ha egy pincér elejt egy tányért akkor minden pincér mindig elejti? Az hogy 1-1 alkalommal 3 évente tesz egy ilyen felszólalást szerintem az ország legkisebb gondja jelenleg hogy ,,mindig rám gondol". Engem mint átlag polgár jobban érdekelne a mutyi mint hogyha Bernadett azt mondta volna Viktornak hogy ,,te kisf..zú" ami azért jóval durvább, csak mondjuk a társadalom jóval kevésbé akadna ki egy ilyenre mint fordítva és ebben szinte biztos vagyok :)

Nyilván vannak nemi jellegű problémák, de az meg most nem azon fog múlni hogy ki kibe veri:)

Én sem fogom soha átélni a menstruálást, vagy a szülést ez is igaz. Viszont egy nővel sem fognak száz kilókat cipeltetni, vagy a magyar statisztika szerint átlagban 5-10 évvel előbb meghalni.

Nyilván vannak nemi különbségek... de aki nem akar nő lenni manapság ott az esély... Hormonok, műtétek.

De persze nem lesz pont ugyan olyan férfi mint az átlag viszont lehet izmosabb, erősebb szőrösebb férfiasabb.

"És" igen, ilyen férfiak is találnak női partnert, nem egyszer.

2018. febr. 16. 13:55
 70/86 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem elég szomorú és ijesztő maga a jelenség, hogy az ország kormánya ennyibe nézi a nőket, és a családon belüli erőszakot szórakoztatónak, vagy elhanyagolhatónak tartják - mindeközben meg riogatnak, hogy majd jól idejönnek a csúnyagonosz migráncsok aztán jól megerőszakolják szegény nőket, akiket meg kell védeni <3

Az, hogy Jani bácsi a héten már négyszer verte meg a Zasszonyt, pedig még csak kedd van, az nem számít, hát no, az a magyar virtus része, ugyanmá', biztos nem lenne baj, ha a nő szült volna elég kölköt, no.

Érdekes az is, hogy a nemi erőszakok mekkora részénél lesz a végeredmény valami érdembeli büntetés... (Egyébként itt gyorsan közbeszúrnám, hogy természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem csak nőket érhet nemi erőszak, vagy zaklatás, de azért többnyire ezeket nő ellen követik el - férfi ellen pontosan ugyanannyira elítélendőnek tartom, de ritkább eset) Legtöbbször vígan éldegél tovább az erőszaktevő - a városunkban például az egyik gyermekorvosról bukott ki botrány, hogy a saját lányait molesztálja, azóta is teljes békében praktizál, senki nem háborgatta. Elkeserítően kevés esetben zárják be az ilyen sz...háziakat oda, ahová valók lennének.

Egyébként lehet, hogy számodra ezek nem olyan fontosak, csak tudod, mikor már sokadszorra kapod meg, hogy te csak egy nő vagy, inkább foglalkozz a családdal, inkább szülj, nem értesz ehhez, nem értesz ahhoz, ne tanuld ezt mert "fiús szakma", ne dolgozd azt mert "férfias karrier", az a dolgod hogy szép legyél, a nők butábbak a férfiaknál, satöbbi satöbbi, és mikor már a könyöködön jön ki ez, akkor még utolsó cseppként az, hogy valami KDNP-s bohóc elkezd turkálni a méhedben, és bele akar szólni, hogy mikor és hány gyerek fog onnan kijönni, az már túlmegy egy határon, és igenis felhúz.

2018. febr. 16. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!