Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm, hogy nőnek születtem, féltékeny vagyok a férfiakra mert nekik rengeteg dolog sokkal jobb az életben mint egy nőnek. Mit tegyek ellene, hogy ne így lássam a dolgokat?
Szex sokkal jobb a férfiaknak, ők élvezik nem kell erőlködniük hogy orgazmusuk legyen.
Három komoly kapcsolatom volt de egyikben se volt soha vaginalis orgazmusom csak csikloi ami ugyan olyan érzés mint ha magamnak csinálnám ehhez minek egy pár? Mindig féltékeny voltam rájuk ,hogy ők elmennek élvezik jó nekik én meg semmi.
Pedig örülnek neki ha nekem is olyan könnyen menne ez mint a férfiaknak.
Másik hogy a hülye társadalmi normák miatt mindig a férfiak vannak istenitve hogy ők az erősek a határozottak csak ők tudnak jó döntéseket hozni férfi a mindenható stb. Ezzel ellentétben egy nő úgy van beállítva hogy egy hisztigép ,érzelgős ,döntésképtelen csak az érzései irányítják , gyengéd , önzetlen stb stb.
Férfi tartsa a nőt biztonságban, de én nem akakrom a gyenge szerepet akit védeni óvni biztonságban kell tartani.
Társadalom rengeteg dologért megveti a nőket , de visziont ha ugyan azokat a dolgokat egy férfi követi el azzal semmi gond.
Elegem van abból is hogy mivel nő vagyok meg kell felelnem ezeknek a társadalom által kitalált női ideáloknak. Legyen TERMÉSZETESEN nagy ajkam ,mellem, formás seggem , hosszú szép lábak, szép arc hosszú dús haj stb ... Nem így nézel ki a férfiak többségének nem kellesz... Megkapod hogy csúnya vagy. Sajnos az én testalkatom vékony nagyon kicsi mellel és seggel a szám is kicsi és vékony. Testi adottságaiim miatt sem érzem magam nőnek.
Sorolhatnám azt a rengeteg dolgot miért lenne jobb ha férfi lennék de én a megoldást szeretném megtalálni hogy mit tegyek hogy ne érzzek így.
Nem szeretnék így élni mert csak megkeseríti az életem.
23L
Ez csak rajtad múlik :) nem kötelez senki kapcsolatra, sőt szexre sem:)
Úgy döntesz ahogy szeretnél, de család szex nélkül kevés szokott lenni:) Úgyhogy ha ilyen terveid vannak, és gyerek is játszik akkor egy aszexuális pasit keress:)
Szerintem felesleges neked bármit is mondani:)
Szerintem hagyd itt az oldalt, gondolkodj és nyugodj meg 1 hét múlva meg gyere fel:)
Érzéseim szerint neked a pároddal van a probléma úgyhogy ezt tisztázd magadban, lehet akár egy szakítás is jót tenne, de ezt döntsd el. A haragod belőle gyűlik valószínűleg vagy gyűlt:)
Nyugodj meg és 1 hét múlva írd meg mi lett:)
Egyetértek te a férfiakra úgy általában haragszol.
A szex élvezetes hüvelyi orgazmus nélkül is. De ha ilyen gondok vannak a lelkedben akkor a világ legjobb pasijával sem élveznéd.
Akkor a szakítás valószínűleg a közelmúltban történt feltehetőleg 3 napja vagy max 2 hete :)
A tanácsom még mindig áll. Nyugodj meg, gondolkodj és gyere vissza.
Ahogy mondtad utálod a sztereotípiákat, miszerint egy nőt az érzései irányítanak, érzékeny és hogy egy férfi logikus stb.
De látod mégis a sztereotípiák szerint áll ez a beszélgetés. Én a ,,férfi" minden érved logikusan ér racionálisan cáfolom vagy legalább általánosságban elmondom mi is szerintem a helyzet, te pedig érzelmeidtől túlfűtve írod a saját problémáid.
Ne értsd félre valamilyen szinten jó hogy kiírod magadból a dolgokat, de megoldani nem fogom. Amit mondtam mind a racionalitás mentén vezettem le. Nyilván egy lelki érülésre nincs képlet vagy gyógyír, sem gyógyszer úgyhogy próbáld meg magadban tisztázni a dolgot.
Mellesleg mondom neked hogy a szexben nem csak az elélvezés lehet jó hanem a partnerrel töltött idő és törődés is, hiszen elélvezni ,,kb mindenki tud" (hogy hogy azt hagyjuk).
Ami volt még szerintem, hogy egy ideje nem szeretted annyira a párod, mégsem mertél lépni és benne hagytad magad a kapcsolatban. Ezáltal ezek a problémák felerősödtek hogy mégsem jó, mégsem jó és most kitört belőled.
Nem tudom hogy ezeket kapcsolat közben is megbeszélted-e vele vagy csak most a nyakába zúdítottad de a lényegen nem változtat úgysem.
Menj nyugodj meg, és 1 hét múlva írd meg mi lett az eredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!