Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Ti mit tennétek?
A volt barátnőm rá ír minden nőre a környezetembe vagy akikkel ismerkedünk. Nagyon kellemetlenül érzem magam ez miatt. Gyakorlatilag zaklassa őket és olyan szövegekkel mint pl.: Ő az én barátom, jobb lesz ha békén hagyod mert megöllek stb...
A mostani barátnőm, szeretet volna közös képet feltenni de mondtam neki, hogy én ezt nem tartom jó ötletlen. Nem azért, mert nem szeretném. Ne értsetek félre, és ezt neki is elmondtam. Elmondtam, hogy milyen a volt barátnőm. És ha ő ezt meglássa zaklatni fogja...
Próbáltam már a volt barátnőmmel szépen beszélni, erényesen is odaszólni. De úgy látszik, nem változik semmi. Egy ideig nyugton marad majd megint belekezd. Napi szinten több leveleket kapok tőle, különböző fb profilról. Próbáltam már a szüleivel is beszélni..
Dokumentáld, azt ahogy zaklat. Facebook posztok, írásai, vagy akár vedd fel hangvevővel, ha találkoztok és zaklat.
Zaklasd te a rendőrséget ha nem tesznek semmit :D
A facebookon feljelentheted, hogy zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!