Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm rá ír minden nőre a környezetembe vagy akikkel ismerkedünk. Nagyon kellemetlenül érzem magam ez miatt. Gyakorlatilag zaklassa őket és olyan szövegekkel mint pl.: Ő az én barátom, jobb lesz ha békén hagyod mert megöllek stb...

A mostani barátnőm, szeretet volna közös képet feltenni de mondtam neki, hogy én ezt nem tartom jó ötletlen. Nem azért, mert nem szeretném. Ne értsetek félre, és ezt neki is elmondtam. Elmondtam, hogy milyen a volt barátnőm. És ha ő ezt meglássa zaklatni fogja...

Próbáltam már a volt barátnőmmel szépen beszélni, erényesen is odaszólni. De úgy látszik, nem változik semmi. Egy ideig nyugton marad majd megint belekezd. Napi szinten több leveleket kapok tőle, különböző fb profilról. Próbáltam már a szüleivel is beszélni..

2018. febr. 6. 15:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Te megcsaltal,es nem szerettel es rolam irsz ki ilyeneket.nemveszed eszre mit tettelcelem.jolmegalaztal negy even keteztul bantottak.foldon vagyojsenkinem szeret.es meg te irkalsz.jol hazudtal es becsaptal
2018. febr. 7. 01:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok volt.
2018. febr. 25. 23:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Dokumentáld, azt ahogy zaklat. Facebook posztok, írásai, vagy akár vedd fel hangvevővel, ha találkoztok és zaklat.

Zaklasd te a rendőrséget ha nem tesznek semmit :D

A facebookon feljelentheted, hogy zaklat.

2018. márc. 31. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!