Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Ti mit tennétek?
A volt barátnőm rá ír minden nőre a környezetembe vagy akikkel ismerkedünk. Nagyon kellemetlenül érzem magam ez miatt. Gyakorlatilag zaklassa őket és olyan szövegekkel mint pl.: Ő az én barátom, jobb lesz ha békén hagyod mert megöllek stb...
A mostani barátnőm, szeretet volna közös képet feltenni de mondtam neki, hogy én ezt nem tartom jó ötletlen. Nem azért, mert nem szeretném. Ne értsetek félre, és ezt neki is elmondtam. Elmondtam, hogy milyen a volt barátnőm. És ha ő ezt meglássa zaklatni fogja...
Próbáltam már a volt barátnőmmel szépen beszélni, erényesen is odaszólni. De úgy látszik, nem változik semmi. Egy ideig nyugton marad majd megint belekezd. Napi szinten több leveleket kapok tőle, különböző fb profilról. Próbáltam már a szüleivel is beszélni..
"A mostani barátnőm, szeretet volna közös képet feltenni de mondtam neki, hogy én ezt nem tartom jó ötletlen."
Mondjuk ez baj. Ha nem oldjátok meg ezt a helyzetet, akkor örökre a volt barátnő árnyékában fogtok élni, és egyetlen közös képet sem tehettek ki.
Zaklatásért, fenyegetésért feljelentheted, kérhetsz távol tartási végzést is. Tudom, hogy a távol tartási önmagában még semmi, de ha még azután is zaklat, hogy ez megvan, több esélyed van ellene a bíróságon.
Egyébként mentális problémája lehet, szóval valószínűleg kényszer kezelésre kerülne.
22/N
Ismét egy érdekes kérdés, hogy ha letiltod Facebookon, mégis hogy a fenébe fér hozzá a képeidhez? Pláne a barátnőd képeihez, akinek nem is ismerőse?
Ja nincs letiltva és mindent publikusan posztoltok? Milyen váratlan fordulat...
Ismerek egy not a kornyezettembe akivel hasonlo tortent. Sokaig a rendorseg nem gondolta komolyan. Csak hivasatiranyitas tortent. Azt hiszem felev utan vagy tobb torent meg az a lepes hogy tavoltartasi vegzest itelt a birossag. Termeszetesen nem irok es nem reagalok a leveleire.
7.
Levan tiltva de a fb mindig felhivja a figyelmem hogy levelem erkezett a keretlenek kozze. Teljesen mind1 hogy milyen formabban posztolunk. Nekem nem ismerosom es tiltva is van. Azt csinalja hogy bejelol egy kozosismerost. Igy hiaba posztolok az ismerosoknnek beallitassal. Ezt lassa akkor o is.
Lehet h rosszul tudom de azt hiszem ha ismerosoknnek posztolok. Akkor ismerosok es ismeroseim ismerosei is lassak. Nem?
Szerintem meg be lehet állitani ugy,hogy csak az ismerőseid lássák.Akkor nem látja az ismerősőd ismeröse...
Ha meg nem akk beszèlgess el vele szemèlyesen,ha ezután se akk jelents fel,ès kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!