Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az oktatóm, mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az oktatóm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Harmadéves egyetemista vagyok, és nagyon megtetszett a 10 évvel idősebb gyakvezem. Nagyon sokat gondolok rá, és nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel az érzéssel.

A 10 év korkülönbséggel kapcsolatban is vannak kétségeim...

Összességében tényleg nem tudom, mi tévő legyek. Ti mit gondoltok 10 év korkülönbségről? Vagy egyáltalán arról, hogy ha ő nem lép, akkor a nő léphet e először...?

Minden tanácsnak, tapasztalatnak nagyon örülnék.

Előre is köszi a válaszokat.

21/ N

2017. nov. 26. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Az elsőnek az agyára ment a nőhiány. Én pont ennyi voltam amikor megismertem a férjemet. 10 éve vagyunk együtt és van két kislányunk. Ja a lényeg: 11 évvel idősebb
2017. nov. 26. 21:40
 2/3 anonim válasza:
63%

De hisz első válaszoló, a lányok sokkal érettebbek, és okosabbak, ők már 5 éves korukban a jövőjüket tervezik. (sarcasm off)

Szokták mondani hogy az idősebb hapsik a fiatalabb nőket szeretik, hát lehet hogy ez most is így van, de személy szerint én a saját korombeli lányokat vagy az idősebbeket preferálom, mivel azok érettebbek (21 vagyok), valószínűleg te neki egy éretlen kis lány lehetsz.

És igaz az oktatónak már van munkája, lakása, saját kocsija (valószínűleg), egzisztenciája, de ezek ugyebár egy lányt se szoktak érdekelni.

2017. nov. 26. 22:17
 3/3 anonim válasza:

Ó, szóval törölték az első válaszolót.

Nem lepődtem meg.

2017. nov. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!