Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az oktatóm, mit tehetnék?
Harmadéves egyetemista vagyok, és nagyon megtetszett a 10 évvel idősebb gyakvezem. Nagyon sokat gondolok rá, és nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel az érzéssel.
A 10 év korkülönbséggel kapcsolatban is vannak kétségeim...
Összességében tényleg nem tudom, mi tévő legyek. Ti mit gondoltok 10 év korkülönbségről? Vagy egyáltalán arról, hogy ha ő nem lép, akkor a nő léphet e először...?
Minden tanácsnak, tapasztalatnak nagyon örülnék.
Előre is köszi a válaszokat.
21/ N
De hisz első válaszoló, a lányok sokkal érettebbek, és okosabbak, ők már 5 éves korukban a jövőjüket tervezik. (sarcasm off)
Szokták mondani hogy az idősebb hapsik a fiatalabb nőket szeretik, hát lehet hogy ez most is így van, de személy szerint én a saját korombeli lányokat vagy az idősebbeket preferálom, mivel azok érettebbek (21 vagyok), valószínűleg te neki egy éretlen kis lány lehetsz.
És igaz az oktatónak már van munkája, lakása, saját kocsija (valószínűleg), egzisztenciája, de ezek ugyebár egy lányt se szoktak érdekelni.
Ó, szóval törölték az első válaszolót.
Nem lepődtem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!