Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fogdos az oktatóm mit tehetnék?

Fogdos az oktatóm mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Jogaira járok, előre kifizettem mindent. Az iskolavezető az oktatóm . Sajnos az utóbbi órákon fogdosott. Simogatta a combom, kezem, karom. Mindig elhuztam és sokkolt is a dolog. Szinte merevre dermedtem. Mit lehet ilyenkor tenni? ????? Pénzem bent áll, ő a vezető is és a jogsi sürgős lenne. Miért kell ezt nőként elviselni? ?????? Teljesen korrektül csinálom, hibátlan kresz vizsga stb. Odateszem magam, hogy menjen és ezt kapom. Sírva jöttem haza, pedig már 30 éves vagyok.

2014. szept. 29. 15:29
1 2
 1/13 kata kata ***** válasza:
100%
Szólj rá erélyesen,határozottan, hogy el a kezekkel!
2014. szept. 29. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bemégy az irodába és új oktatót kérsz. Ha éppen ővele beszélsz, közöld, hogy ellenkező esetben bejelentést teszel a rendőrségen és a fogyasztóvédelmi felügyelőégen és -gondolom ezeket az iskolákat is összefogja valamilyen szervezet- más hivatalos helyen is.
2014. szept. 29. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:

Akassza fel magát az ilyen mocsok.

Ha sürgős a jogsi, akkor tényleg válts oktatót. Ha pofázik, akkor nem érdemes beszólni, hanem mondani, hogy jó, ha oktatót nem válthatsz, akkor majd váltasz iskolát is. A pénzed természetesen visszajár, átvételi elismervényt remélem elraktad minden forintról. Összevetitek a vezetési naplóval, hogy hány órát vezettél le és hányat fizettél, a különbözetet szépen visszakapod. Ehhez jogod van, ne hagyd magad sem megfélemlíteni, sem átverni. Ha csak kérdezgeti mi az oka, akkor annyit mondanék, hogy ugye nem akarja, hogy tényleg elmondjam itt a kollégái előtt, hogy miért akarok váltani? Elég lesz.

De ha nem, és fenyeget, te pedig ilyen sírós vagy, akkor írj egy meghatalmazást, hogy a férjed/barátod/sógorod/bátyád jár el mostantól a nevedben az iskolaváltást illetően, majd egy férfi helyreteszi, hidd el.

2014. szept. 29. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Esetleg azt is csinálhatod, hogy amint fogdos elveszed a kezét, akárhol vagytok félreállsz, és az első járókelőnek mondod, hogy legyen szíves hívja már a rendőröket, mert neked lemerült a telefonod, és az oktatód pedig fogdos, és te nem tudsz szólni. Nincs aki nem tárcsázna, és ha esetleg erőszakoskodik, máris van egy segítőkész tanúd, aki akár hajlandó később a rendőrségen azt is látni, ahogyan a kocsiban pl megpróbált lesmárolni a nyilvánvaló ellenkezésedet figyelmen kívül hagyva :)
2014. szept. 29. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyezzetek meg, hogy folytathatja, de adja vissza a pénz felét. Mindketten jól jártok.
2014. szept. 29. 17:05
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

"Sírva jöttem haza, pedig már 30 éves vagyok."

Bocs, de ha 30 évesen ennyi eszed van?!!

Miért nem vágod orrba??

Majd mész azonnal a főnökéhez!!

2014. szept. 29. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:

panaszt kell tenni..

nézd, minden egyszerre nem megy...ha le akarod rázni, akkor be kell jelentened, illetve kérdezd meg az egyetemen(ha tényleg oda jársz) ott akad, aki tud(na) tanácsot adni..

már csak azért is, hogy az ilyen ne fordulhasson elő..

pontosan tudja a faszi, hogy nagyon kell a jogsi, van hol keresnie..

vedd el a kedvét...részletes tanácsot itt úgysem kapsz, mert ők is olvassák, és ezen röhögnek....vagyis rajtad.

2014. szept. 29. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha tényleg fogdos, akkor az életveszélyes, balesetveszélyes, stb..

tudd meg a címét, aztán irány a neje.

2014. szept. 29. 18:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem írtam, hogy egyetemista vagyok! ! Azért sírtam mert egy gyermekkori traumát hozott fel az eset. Azóta elmondtam a férjemnek aki azonnal cselekedett. Vége az iskolavaltas. Mivel itt ő a főnök nincs kihez fordulni. Nem szeretnék soha többet odamenni.
2014. szept. 29. 20:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! !
2014. szept. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!