Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az normális ha a vezetési...

Az normális ha a vezetési oktatom nagy hülyeség miatt lecsesz?

Figyelt kérdés
Igazából csak azért feszélyezem magam mert meg akarok felelni neki... Így eléggé feszült leszek egy ordibáláskor...
2014. máj. 31. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Még jó hogy lecsesz. Ne legyen már ilyen érzékeny a pici lelked.
2014. máj. 31. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem, a normális az lenne, ha jutalomfalatkát adna és megsimogatná a buksidat.
2014. máj. 31. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyanítom hogy megélhetési oktatóról van szó. Csak egész nap az autóban kell ülni és jön a pénz. Na akinek ennyi a lényeg az oktatásból az cseszegetni fog, mert nem profi hiába van ebből a kenyere. Válts oktatót, olyat keress akinek fát lehet vágni a hátán, ahogy a mondás tartja. Jobban jársz, mert nem feszült légkörben kell vezetned.
2014. máj. 31. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

#2. "jutalomfalatkát adna és megsimogatná a buksidat." :D :D adtam ezért 1 zöldet!

Kedves kérdező!"Az normális ha a vezetési oktatom nagy hülyeség miatt lecsesz?" HA: valaha sikerül jogsit szerezned és lesz saját autód,és a forgalomban valaki-vagy valakik "nagy hülyeséget"" csinál Te mit fogsz ugyan mondani?? ;) (vetted a jogsit, te b*rom, vagy 1 éjszakás kalandért stb) Természetesen Neked akar jót, nem beszélve próbálja megvédeni a gépkocsiját, és velejáró pluszokat!Attól hogy keresel mást akinek a hátán fát lehet vágni, Te nem leszel "jó gk. vezető! Gondolom-érthető voltam!

2014. máj. 31. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Vannak oktatók, akik tényleg ebből élnek meg, és minél több órára akarnak rábeszélni a plussz pénzért.

Az enyém most dolgozik valahol nem tudom hol, és mellette oktat.

Meglepően kedves, nem ordibál sohasem, a legkedvesebb oktató.

Mikor hülyeséget csináltam, annyit mondott, hogy "és ez mire volt most jó?"

Szóval nem ordítja le a fejed.

Úgy gondolom sokkal hamarabb megtanulsz így vezetni, mert ha ordibál, akkor azon izgulsz, hogy mit kellene csinálni, hogy kussoljon.

Ha nem megy, kérj másik oktatót.

2014. máj. 31. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Ha elolvastátok volna a kérdést, látnátok, hoyg nagy hülyeségről van szó. Tehát nyilvánnem arról, hogy elfelejt időben indexelni.

Nagy hülyeségnél alapvető, hogy lecsesszük az ifjú padavant, különben hogy érti meg, hogy ez súlyos hiba volt, ami akár az életébe is kerülhet?

Ha átmegy a piroson, kikanyarodik a kamion elé, centikre suhan el zebrán a gyalogos mellett, akkor nem elég azt mondani, hogy pistike, erre légyszi jobban figyelj.

2014. máj. 31. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
2014. máj. 31. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ne aggódj kérdező! Velem annak idején azért is ordibált az oktatóm, ha az elő órák egyikén kicsit gyorsabban engedtem fel a kuplungot és amiatt kicsit bólogatva indult meg az autó. Már az ilyenekért is a plafonon volt, és szó szerint üvöltözött velem, hogy tönkrecsesszük(!) a kocsiját. Ami már akkoriban is egy öreg tragacs volt. És egyébként mindig többes számban beszélt rólam.

Akkoriban nem is tudtam, hogy lehet olyat, hogy másik oktatót kérni. Ha tudtam volna, biztos élek a lehetőséggel, mert tényleg egy barom volt. Végigcsináltam nála, de érthető okokból én annyira nem vártam a vezetés órákat.

2014. máj. 31. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
44%

Még a kérdező pártjára álltok? Nem csoda hogy ennyi hülye söfőr van, ha az oktatónak már nem szabad meg sem szólalnia...

30 óra alatt nem lehet találkozni minden szituációval, a cél hogy 30 óra alatt a lehető legjobban beidegződjenek a reflexek és a helyes vezetési stilus. Igy nem szabad elnézni egy hibát sem, mert akkor ha jogositványa lesz a tanulónak, akkor is megcsinálja ugyanazt a hülyeséget...

2014. máj. 31. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!