Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fogdos az oktatóm mit tehetnék?

Fogdos az oktatóm mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Jogaira járok, előre kifizettem mindent. Az iskolavezető az oktatóm . Sajnos az utóbbi órákon fogdosott. Simogatta a combom, kezem, karom. Mindig elhuztam és sokkolt is a dolog. Szinte merevre dermedtem. Mit lehet ilyenkor tenni? ????? Pénzem bent áll, ő a vezető is és a jogsi sürgős lenne. Miért kell ezt nőként elviselni? ?????? Teljesen korrektül csinálom, hibátlan kresz vizsga stb. Odateszem magam, hogy menjen és ezt kapom. Sírva jöttem haza, pedig már 30 éves vagyok.

2014. szept. 29. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

" Mivel itt ő a főnök nincs kihez fordulni."

Hát a rendőrség minek van?

Ne haragudj meg, de ha neked 30 évesen nincs ennyi eszed, hogy ezt a majmot feljelentsd a f..zba, akkor mit várjuk azoktól a 17 éves lányoktól, akik lehet jövő héten kezdik nála a tanfolyamot? Erre esetleg nem gondoltál?

2014. szept. 29. 23:55
 12/13 anonim válasza:
Szolj ismerosnek hogy verje ossze, de kemenyen!
2014. okt. 2. 18:17
 13/13 anonim válasza:
Haggyad a rendorsege! egy nagy szar. semmit se csinalnak. 2 eve atvertek bejelentettem azota folyik az ugy.
2014. okt. 2. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!