Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm rá ír minden nőre a környezetembe vagy akikkel ismerkedünk. Nagyon kellemetlenül érzem magam ez miatt. Gyakorlatilag zaklassa őket és olyan szövegekkel mint pl.: Ő az én barátom, jobb lesz ha békén hagyod mert megöllek stb...

A mostani barátnőm, szeretet volna közös képet feltenni de mondtam neki, hogy én ezt nem tartom jó ötletlen. Nem azért, mert nem szeretném. Ne értsetek félre, és ezt neki is elmondtam. Elmondtam, hogy milyen a volt barátnőm. És ha ő ezt meglássa zaklatni fogja...

Próbáltam már a volt barátnőmmel szépen beszélni, erényesen is odaszólni. De úgy látszik, nem változik semmi. Egy ideig nyugton marad majd megint belekezd. Napi szinten több leveleket kapok tőle, különböző fb profilról. Próbáltam már a szüleivel is beszélni..

2018. febr. 6. 15:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egyébként kb bárhogy be tudod állítani a facebookot, akár listát is adhatsz neki a megosztásaidnál, hogy csak ők lássák, vagy kizárhatsz bizonyos ismerősöket, még csak az összes ismerősödnek se feltétlenül kell hozzáférnie.. nagyon szépen finomhangolható.
2018. febr. 6. 17:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem állítsd be úgy, ha akarod, hogy ő ne lássa a képeidet, valahol biztos lehet. Ha idegesítő, és már nem először fordul elő. Amúgy nem kell rá reagálni, egyszer majd csak megunja. Amúgy esetleg ráijeszthetsz, hogy feljelented őt, ezt még talán megírhatnád neki; mert ha már átlépett egy határt; de mondjuk konkrétan feljelenteni meg egy ilyen jelentéktelen ember miatt bíróságra járogatni, mint az exed; szerintem tök fölösleges. De azért ráijeszteni rá lehet szerintem.
2018. febr. 6. 18:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha letiltod, akkor olyan vagy számára, mintha nem is léteznél, hiába írja be a neved, semmit nem fog kiadni neki. Te maximum törölted, nem tiltottad. A Facebook láthatóságot úgy állítod, ahogy akarod, nekem pl az van beállítva, hogy ismeretlenek az égvilágon semmit ne lássanak, kollégáim csak azt, amit alapból megadtam alap adatokat, egyébként tűnjön úgy számukra, mintha soha nem posztolnék, családomat, egyedi esetekben letiltom egy posztról, hogy ne lássák, és egyébként senki semmilyen képen vagy bejegyzésben nem jelölhet meg az engedélyem nélkül. Ezek után biztos vagyok benne, hogy full szerencsétlen vagy, mert ha nem akarnád, nem látna rólad semmit.
2018. febr. 6. 18:42
 14/23 anonim ***** válasza:
Egy rendes not banatani ,merr szeret balakit,a gyilkos embrerek meg kint. Vannak,s baratomat nem jelsntettem fel ,pwdig ot lehetne bantott,utotz vertstb.
2018. febr. 6. 22:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Én vagyok megint az àldozat,egy pitin dologert egy rendes nőt feljelenteni aki csak szereti a baràtjàt,es meg en vagyok a fogyatekos,akkor őt még nem is ismeritek.
2018. febr. 6. 23:24
 16/23 anonim ***** válasza:
4 eve ismerjuk egymast azt se,tudja milyen szüleim vannak,az apam mar nincs .Nem igaz,hogy ndm fogod fel senki nem zaklat csak vigyazzal a kiskutyamra
2018. febr. 6. 23:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Verésért nem lehet felhelenteni,a gyilkosokat kiengedik semmiert meg felhelentenned egy jó kislanyt,és mit mobdasz,hogy szerelnes belem a baratnőm es szeretet hianyos akire azt mobdok,taklat a leveleivel,mert csak beszelgetni szeretne velem.
2018. febr. 6. 23:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Bocs az irasert,csak nincs rosszul ir .
2018. febr. 6. 23:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem zaklatok,csak tudniilik melletem voltak noid,es csak irtam,h kettos eleted van.mi van en nemvoltam eleg jo neked te ...
2018. febr. 6. 23:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Ti mit tennétek, ?

A baràtom négy év alatt,utott vert,es meg is csalt sorolhatnam.És meg engem akar feljelenteni zaklatasert.Amikor egyutt voltam vele,es masoknak is irogatott en csak szembesitettem az illetőket,hogy van neki egy lany akit négy éve ismer.Folyton engem tartott fogystekosnak ez miatt.Ti mittennétek bosszut allnatok?

Még nem adtál meg a kérdésedhez kulcsszavakat!

ma 00:19 Privát üzenet Tetszik

Kérdés kiemelése

2018. febr. 7. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!