Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a húgommal hogy elfogadja a páromat?
Nem tudom,hogy fogadtasd el vele. Ilyen szerintem nem is létezik. Vagy elfogadja,vagy nem. Ez rajta múlik nem rajtad.
Ami viszont gáz,hogy még nem szóltál rá,hogy ne tegyen megjegyzéseket. Engem nem érdekelne,hogy elfogadja e a párom,de beszólogatni semmi joga. Inkább védd meg a kedvesed és állj ki érte.
A húgod bepróbálkozott nála mikor nem láttad, és nem dugta még.
Azóta durcizik ha meglátja.
,,Arra is gondoltam már,hogy idáig sülve-főve együtt voltam vele viszont változott a helyzet mert képbe van a párom és idén össze akarok költözni vele."
Te nem tudod milyen érzés ez, amikor van egy testvéred aki egyszer csak megszűnik mert lesz kapcsolata. Hát elárulom, hogy nem túl kellemes... Te nem érzed át mert ott van a barátod akivel jól el vagytok.
Nővérem is, kiment külföldre, barátja lett, hamarosan esküvő, és ennyi. Régen sülve főve együtt voltunk, ma annyi a kapcsolatunk, hogy kéthetente megkérdezi, hogy minden ok? mondom: minden ok. Kb. ennyi a kommunikáció.
Húgommal is ez volt, most lett vége egy 10.hó-s kapcsolatának. Addig szinte megszűntünk egymásnak létezni, pedig ő a legjobb barátom, a testvérem. És volt, hogy napokig egymáshoz se szóltunk.
Én is ezt csináltam anno.
Undorító egy dolog ez a szerelem. Elb assza az embereket. A testvéredet születésedtől kezdve ismered, aztán betoppan egy full idegen, és ő hirtelen fontosabb lesz mindenkinél. A szülők az más téma, a szülök persze hogy örülnek, hisz a gyereknek végre van valakije, és akkor nem marad egyedül, lesznek unokák stb.
A testvéri kapcsolat pl. számomra mindig szorosabb volt mint a szülői. Nálunk anyám és apám sose beszélgettek úgy velünk, mint mi egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!