Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miit tehetnék hogy elfogadja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miit tehetnék hogy elfogadja?

Figyelt kérdés

A "bajom" az lenne hogy van egy fiú 6 éve ismerjük egymást, és nagyon, túlságosan is jóba vagyunk. :)

És én a mamámékkal élek (Családi okok miatt,szűlők elhanyagoltak)

És a mamám is látta már a fiút, azt mondja nagyon bírja meg nincs semmi baja vele ...

Viszont egyik beszélgetésünkél azt mondta nem szeretné hogy járjunk, mikor megkérdeztem hogy mért normális választ nem adott.

De most újból feljött a téma megkérdeztem, és hát azt mondta hogy tényleg nincs semmi baja nagyon bírja és tudja hogy a fiú nem akarna nekem ártani vagy megbántani, de az a baja hogy sötét bőrü :/

És azt mondta hogy náluk egészen más a kultúra, és hogy ott a nő csak csinálja a dolgát és "kussol"

Mit tehetnék hogy "megengedje"?

Mert ő is mondja mindíg hogy nem minden 'cigány' egyforma de most mégis ő "ítéli" el azért mert hogy ott más a kultura, mikor ő is nagyon jól ismeri a fiut és tudja hogy nem akarna nekem rosszat ...

Szóval mit tegyek hogy ne legyen az neki baj hogy nem fehér bőrü?

2016. febr. 25. 12:25
 1/1 anonim válasza:
Hát az idősek véleményét nehéz megváltoztatni, sőt - ne keseredj el - lehetetlen szinte. De nem tudom hány éves vagy dönts el te, nem kell tudnia. Nem akarlak rosszra rábeszélni, de nekem ha "csak" ennyi problémám lenne nem ez gátolna meg a boldogságban. :)
2016. febr. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!