Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinned ezt a kifogast?
Figyelt kérdés
Parom üzleti utra ment.Mondta nappal nem tud telefonalni,de este mindenkepp üzenni fog, mikor agyba kerül.A telefonjat csak ejjelre szokta lehalkitani,tehat mielött elalszik.Este irtam neki, persze nem valaszolt.Reggel 8 kor jön az üzenet, ne haragudj, de elaludtam 9 kor.Akkor meg fent is volt a messengeren, de persze irni akkor se irt.(Volt mar ra pelda, hogy az exenel ezt hazudta, ezt nekem egyszer elmeselte.Nekem persze meg soha.)Elhinnetek ezt vagy egyertelmü hogy igy razott le estere?2018. jan. 24. 10:31
51/55 A kérdező kommentje:
kedves utolso.ha a kerdest nem igy irom hogy mar elmeselte mit tett az exevel akkor te ezek szerint elhinned hogy elaludt.de igy nem.
2018. jan. 24. 15:33
52/55 anonim válasza:
Nekem gyanús lenne az biztos. Több válaszolò írta amit én is gondolok, hogy aki fontos nekem az az elsõ helyen áll.Legyek bármennyire is fáradt, amit megigértem azt betartom. Nem igaz hogy nem volt egy fél perce hogy írjon neked egy mondatot.
53/55 A kérdező kommentje:
azert azt erzitek a kommentekbol hogy mennyire homlokegyenest ellentmondanak egymasnak?van aki durvan a pasi melle all van akinek ez egyertelmu megcsalas...
2018. jan. 24. 21:41
54/55 anonim válasza:
És ezzel mi a baj? Ahány ember annyiféle gondolkodás. Ha az én páromból indulok ki, akkor ezer százalékig biztos lennék benne, hogy elaludt, Úgy is, hogy tudom h egyszer megcsalta az exét. Én is megcsaltam a sajátomat. De tanultunk a hibáinkból, és nem fordulna ez elő többet. Mi itt nem tudunk tanácsokat adni, te vagy az adott szituban, neked kell tudni mit csinálj. De ha nem bízol benne, még mdinig nem értem mi értelme van a kapcsolatotoknak.
55/55 anonim válasza:
Kérdező, azért van ennyi - egymásnak ellentmondó - vélemény, mert mindenki a saját tapasztalataiból alkot választ.
Kimagaslóan nagy teret adsz az olyan válaszoknak, ahol egyértelműen lehúzzák a pasit. Belehajtod és őrlöd magad, aztán lehet, hogy nem is történt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!