Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinned ezt a kifogast?
Figyelt kérdés
Parom üzleti utra ment.Mondta nappal nem tud telefonalni,de este mindenkepp üzenni fog, mikor agyba kerül.A telefonjat csak ejjelre szokta lehalkitani,tehat mielött elalszik.Este irtam neki, persze nem valaszolt.Reggel 8 kor jön az üzenet, ne haragudj, de elaludtam 9 kor.Akkor meg fent is volt a messengeren, de persze irni akkor se irt.(Volt mar ra pelda, hogy az exenel ezt hazudta, ezt nekem egyszer elmeselte.Nekem persze meg soha.)Elhinnetek ezt vagy egyertelmü hogy igy razott le estere?2018. jan. 24. 10:31
31/55 A kérdező kommentje:
Utolso ...tehat te se hinned...igaz?
2018. jan. 24. 12:22
32/55 anonim válasza:
Ha nem bízol benne akkor szakíts. Nem egyszerűbb?
33/55 A kérdező kommentje:
Kedves 24 es .Jol ratapintottal a lenyegre.Ha valakinek valamit megigerek es fontos akkor tartom magam ahhoz.Ennyi
2018. jan. 24. 12:25
34/55 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso.A kerdes amiert a kerdest kitettem az hogy az emlitett körülmenyek mellett ki hinne es ki nem hinne.Tehat mennyire hihetö a magyarazat.
2018. jan. 24. 12:27
35/55 A kérdező kommentje:
Mondjuk emiatt szakitani nem lehet, mert nincs bizonyitek.Mostantol majd en is mindig elalszok...ennyi
2018. jan. 24. 12:28
36/55 anonim válasza:
De az exét megcsalta akkor, amikor őt is ezzel a dumával ámította? Vagy csak nem volt kedve vele beszélgetni és azért rázta le? Nemmindegy.
37/55 anonim válasza:
Így van, nem hinném el...tudod én férfi vagyok, és azt gondolom, hogy ha fontos nekem a párom, akkor a vele kapcsolatos dolgok, ígéretek, stb első helyen vannak. És azokat különös gonddal kezelem. Szerintem érted.
38/55 anonim válasza:
"Mostantol majd en is mindig elalszok...ennyi"
Most jól odacsapsz neki. Egyébként amilyen féltékeny és hisztis vagy, tuti mással kúrt.
39/55 anonim válasza:
Nem lehet szakítani? Azért szakítasz amiért akarsz. Ha nem bízol a saját párodban, az pont elég indok. Én egyébként elhinném, teljesen feleslegesen kelted a feszkót. Igen, rosszul esne kicsit, de nem vagoyk összenőve, üzleti úton van, hadd élvezze kicsit az egyedüllétet
40/55 anonim válasza:
DE AZ EXÉT MEGCSALTA VAGY SEM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!