Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinned ezt a kifogast?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinned ezt a kifogast?

Figyelt kérdés
Parom üzleti utra ment.Mondta nappal nem tud telefonalni,de este mindenkepp üzenni fog, mikor agyba kerül.A telefonjat csak ejjelre szokta lehalkitani,tehat mielött elalszik.Este irtam neki, persze nem valaszolt.Reggel 8 kor jön az üzenet, ne haragudj, de elaludtam 9 kor.Akkor meg fent is volt a messengeren, de persze irni akkor se irt.(Volt mar ra pelda, hogy az exenel ezt hazudta, ezt nekem egyszer elmeselte.Nekem persze meg soha.)Elhinnetek ezt vagy egyertelmü hogy igy razott le estere?
2018. jan. 24. 10:31
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, inkább hihető, annyira egyszerű magyarázat.

Akarok csalni, távol, üzleti úton, olyannal állok elő, ami hihető, gyanú sem merülne fel.

2018. jan. 24. 11:36
 22/55 anonim ***** válasza:

Én is aludtam már be és olyankor felőlem csöröghet a telefon, nem hallom meg.

Lehet, elaludt, lehet elmentek valahova.

Az exnek már hazudta ezt. Hogy neked is hazudott-e, nem fogod tudni kideríteni. Kérdés, ad-e máskor is okot a bizalmatlanságra.

2018. jan. 24. 11:41
 23/55 anonim ***** válasza:

Speciel ha én alszom, akkor nem ébredek fel egy üzenet zajára...

Meg te magad írod, hogy a kezében volt a teló elalvás előtt, mert nyomkodta a messengert. Simán lenémíthatta. Aztán belealudt, így téged már nem hívott fel.

Értem, hogy szarul esik meg minden, de bazz, egyetlen alkalomból ne csináljunk már ekkora hisztit.

2018. jan. 24. 11:41
 24/55 anonim ***** válasza:
72%
Párom is szokott csapatépítőre menni, meg a munkahelye miatt elutazni, de amit megígér, ahhoz mindig tartja magát. Ha azt mondja felhív, akkor felhív. Ha azt mondja csak írni tud, akkor ír. Sok-sok év alatt sosem volt ezzel gond, vagyunk annyira fontosak egymásnak, hogy ehhez tartjuk magunkat, így nincs félreértés.
2018. jan. 24. 11:57
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

De az exének azért hazudta ugyanezt, mert közben megcsalta?

Amúgy elég fura, hogy nem volt 2 perce egész nap :/

Az én párom 6-tól estig dolgozik külföldön, mégis ír 2 sort reggel az ágyból, kajaszünetben, meg este.

Ha más nem amíg a wc-n sz..rik, nem tud 2 mondatot írni?

2018. jan. 24. 11:57
 26/55 anonim ***** válasza:

Ez nem kifogás, csak magyarázat.

A sok "persze" arra enged következtetni, hogy te "Bezzeg én" formában mozogsz. Kicsit szemrehányó, de lehet, tévedek.

Ha nem érem el a páromat, és megbeszéltünk valamit, nem számoltatom el, nem nyomozok utána, nem hívok felügyelő bizottságot - mert bízom benne. Elhinném a magyarázatot.

2018. jan. 24. 12:04
 27/55 anonim ***** válasza:

Ahogyan leirtad, en nem vennem be. Egyszerüen nem all össze a kep.

Persze, neked kell eldöntened, hogyan tovabb, de itt valami nagyon nincs rendben. Persze, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de ha lenne mas magyrazat, minthogy lerazott, mert massal töltötte az idejet, akkor miert nem azzal kezdte?

2018. jan. 24. 12:06
 28/55 A kérdező kommentje:

Igen csinalt mar ilyet.Volt hogy azert tünt el estere mert azt mondta rosszul lett...

es hogy ezt a dumat mar beadta az exenek....

2018. jan. 24. 12:12
 29/55 A kérdező kommentje:
Most öszinten.Ennyi erövel ezzel az indokkal, hogy elaludtam, barkit barmikor le lehet razni egesz estere es ejjelre ha eppen mas növel akarok aludni nem?
2018. jan. 24. 12:17
 30/55 anonim ***** válasza:
Gyenge kifogás...amúgy meg ahogy a " dakota" mondás tartja:" Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna."
2018. jan. 24. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!