Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinned ezt a kifogast?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinned ezt a kifogast?

Figyelt kérdés
Parom üzleti utra ment.Mondta nappal nem tud telefonalni,de este mindenkepp üzenni fog, mikor agyba kerül.A telefonjat csak ejjelre szokta lehalkitani,tehat mielött elalszik.Este irtam neki, persze nem valaszolt.Reggel 8 kor jön az üzenet, ne haragudj, de elaludtam 9 kor.Akkor meg fent is volt a messengeren, de persze irni akkor se irt.(Volt mar ra pelda, hogy az exenel ezt hazudta, ezt nekem egyszer elmeselte.Nekem persze meg soha.)Elhinnetek ezt vagy egyertelmü hogy igy razott le estere?
2018. jan. 24. 10:31
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Tudjatok ennyi erövel ez a legjobb Duma, mert nem lehet leellenörizni, es akkor van este egy csajjal,amikor akar.Ugyse tudom meg soha
2018. jan. 24. 10:53
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

...

Ha ennyire bizalmatlan vagy vele szemben, szembesítsd, de ha nincs igazad, akkor meg ide jössz majd, hogy hogyan hozd helyre...

2018. jan. 24. 10:56
 13/55 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha távol egy csajjal akarok lenni és nem szeretném hogy zavarjanak, akkor találok normális, hihető magyarázatot.
2018. jan. 24. 10:59
 14/55 A kérdező kommentje:
Mivel szembesitsem utolso?:)HAt nincs bizonyitekom- erre nem lehet.....Ezert vagyok kivancsi ki hinne el...ez a legjobb ut a csajozasra.....elaludtam es kesz...de azt gondolom ha valaki fontos es igerek valamit azt betartom vagy rosszul latom?
2018. jan. 24. 11:01
 15/55 A kérdező kommentje:
13-as valaszolo ezt hogy erted?nem hihetö szamodra?
2018. jan. 24. 11:02
 16/55 anonim ***** válasza:
8%
ki kell dobni.. de gondolom a penzes uzletembert nem hajitanad ki . az azert nagy veszteseg lenne szamodra...
2018. jan. 24. 11:17
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Én is járok kétévente 1x csapatépítőre. Igaz, max 1 éjszakát maradok a 2 helyett, de volt már nekem is olyan, hogy megígértem a páromnak, hogy hívom. Volt, hogy elmaradt, mert nem néztem az időt, volt egyszer, hogy csak egy kicsit pihenni akartam az ágyon és bealudtam, ő meg hiába hívott telefonon, le volt némítva. Egyszer sem csaltam meg a tizenév alatt, eszembe sem jutott soha.

Elhiszem, hogy rosszul esett neki is, mert várta, hogy hívjam. Szarul is éreztem magam miatta. Viszont nem azért nem hívtam mert gruppen partit rendeztem a kolléganőimmel (akiket amúgy sem bírok elviselni) vagy felszedtem a szálloda pincérnőjét.

2018. jan. 24. 11:23
 18/55 anonim ***** válasza:
Hat de basszus..bizol venne vagy sem? Adott ra okot? Ha nincs mivel szembesitened, akkor miert vagy kiakadva? Nalunk is elalszik a parom vagy en, rakerdezunk, ez van :D
2018. jan. 24. 11:24
 19/55 acelsziv ***** válasza:
84%
Igen, azért nem hívott mert épp egy másik nőt kefélt ezerrel. Közben egy harmadik nő a golyóit nyalogatta. Na. Most megnyugodtál? Megvan amit olvasni akartál lehet idegeskedni és féltékenykedni.
2018. jan. 24. 11:27
 20/55 A kérdező kommentje:

Figyelj nem halkitom le a telomat ha veletlenül elalszok.Az üzenetem zajara felebredt volna.

Amugy meg mondom, mar hazudta ezt egy exenek,ez igy egesz mas.

Es csak arra voltam kivancsi, ki hinne el es ki nem.

Ennyi.Semmi többre.

2018. jan. 24. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!