Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinned ezt a kifogast?
...
Ha ennyire bizalmatlan vagy vele szemben, szembesítsd, de ha nincs igazad, akkor meg ide jössz majd, hogy hogyan hozd helyre...
Figyelj! Én is járok kétévente 1x csapatépítőre. Igaz, max 1 éjszakát maradok a 2 helyett, de volt már nekem is olyan, hogy megígértem a páromnak, hogy hívom. Volt, hogy elmaradt, mert nem néztem az időt, volt egyszer, hogy csak egy kicsit pihenni akartam az ágyon és bealudtam, ő meg hiába hívott telefonon, le volt némítva. Egyszer sem csaltam meg a tizenév alatt, eszembe sem jutott soha.
Elhiszem, hogy rosszul esett neki is, mert várta, hogy hívjam. Szarul is éreztem magam miatta. Viszont nem azért nem hívtam mert gruppen partit rendeztem a kolléganőimmel (akiket amúgy sem bírok elviselni) vagy felszedtem a szálloda pincérnőjét.
Figyelj nem halkitom le a telomat ha veletlenül elalszok.Az üzenetem zajara felebredt volna.
Amugy meg mondom, mar hazudta ezt egy exenek,ez igy egesz mas.
Es csak arra voltam kivancsi, ki hinne el es ki nem.
Ennyi.Semmi többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!