Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami jó kifogást tudnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó kifogást tudnátok?

Figyelt kérdés

Tudom, egy gerinctelen állat vagyok, ég a pofám már attól is, hogy feltettem a kérdést. De tényleg tanácstalan vagyok, elmagyarázom:

szóval a mi osztályunkban eléggé működik a gimis hierarchia, vannak a menők, meg a kevésbé menőbbek. mi a barátnőmmel egy különálló kasztot képviselünk, alapvetően a kevésbé menők ámde sokkal jobb fejek a mi társaságunk, de a menők lehivtak minket a Velencei tóhoz pár napra. Elfogadtuk. Lementünk.... hát elég rossz volt. Nem találtuk a helyünket, kilógtunk, kihúzónak éreztük magunkat... Most ugyanez a társaság invitált minket egy másik programra ahova először igent mondtunk, de nem akarjuk ugyanazt mint a tónál és meggondoltuk magunkat és le akarjuk mondani de szerencsétlen csajnak már midnenki lemondta, és kicsit megsajnáltuk, ezért nem akarunk úgy odamenni, hogy mégse tudunk menni, hanem kéne valami jó indok. Valaki? Köszi előre is

2014. aug. 17. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Most vagy megszánjátok, és elmentek, vagy azt mondjátok hogy családi program, pl. egy összejövetel ahova mindketten hivatalosak vagytok. Szerintem ez jó lenne. Ne bonyolítsd túl, szerintem. Hazudni persze nem jó, de ha nem akartok menni, csak nem azt mondjátok, hogy nem megyünk mert nem volt jó a múltkor.
2014. aug. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!