Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jó kifogást tudnátok?
Tudom, egy gerinctelen állat vagyok, ég a pofám már attól is, hogy feltettem a kérdést. De tényleg tanácstalan vagyok, elmagyarázom:
szóval a mi osztályunkban eléggé működik a gimis hierarchia, vannak a menők, meg a kevésbé menőbbek. mi a barátnőmmel egy különálló kasztot képviselünk, alapvetően a kevésbé menők ámde sokkal jobb fejek a mi társaságunk, de a menők lehivtak minket a Velencei tóhoz pár napra. Elfogadtuk. Lementünk.... hát elég rossz volt. Nem találtuk a helyünket, kilógtunk, kihúzónak éreztük magunkat... Most ugyanez a társaság invitált minket egy másik programra ahova először igent mondtunk, de nem akarjuk ugyanazt mint a tónál és meggondoltuk magunkat és le akarjuk mondani de szerencsétlen csajnak már midnenki lemondta, és kicsit megsajnáltuk, ezért nem akarunk úgy odamenni, hogy mégse tudunk menni, hanem kéne valami jó indok. Valaki? Köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!