Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogást mondhatnék szüleimnek?
A szüleid az egyetlen emberek, akiben bíznod kellene, akiknek bízniuk kell benned. Mert ha bajban vagy, CSAK ők fognak tudni megmenteni.
(Sajnos vannak kivételek is, de azok simán hazudnak, és nem teszik fel itt a kérdésüket)
#1: 15
#2, #4: A barátomhoz megyek, akit nem kedvelnek a szüleim
#3: Végre valaki, aki megért :)
#6-os vagyok:
te tudod, ha neked megfelel ez a megoldás akkor hazudj a szüleidnek...nem állok az ő pártjukon sem, de a tiéden sem! csak mielőtt hazudnál gondold végig milyen veszély forrásai lehetnek ennek...abba is gondolj bele, ha lebuksz, hogy hazudtál akkor mi lesz...nem azt mondom, hogy én szent vagyok, de az én belátásom szerint nem szabad hazudni, de vannak olyan dolgok amiket csak akkor mondok el ha rákérdeznek...a lényeg, hogy ha hazudozol akkor csak feszültség lesz benned, minél többször annál nagyobb...és félsz majd a lebukástól...szerintem megtudnátok ezt beszélni ha nagyon akarnátok...és ha megtalálnátok a megoldást a problémára akkor nem kéne hazudni és többször is találkozhatsz a barátoddal :) de ez már a te dolgod, én csak gondoltam leírom, hogy nehogy bajba kerülj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!