Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak szüleimnek?
Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy barátnőmmel már 4 hónapja együtt vagyunj, de csak suliban találkoztunk akkor mindig, mert hétvégén tanulni kellett. Szüleimnek úgy mondtam el, hog van barátnőm, hogy nőnap volt és vettem 2 szál virágot, egyiket anyának, másikat barátnőmnek. Anya már egyből kérdezősködött, hogy kié a másik virág, és elmondtam nekik ezt az egészet. Na most nyári szünet alatt eddig 3-4x találkoztunk, de szüleimnek alibiztem, és bűntudatom van. De ha azt mondom nekik, hogy: Apa, Anya elmegyek a barátnőmmel találkozok, 3 óra és jövök! Válasz: 3 óra? Mit akartok csinálni? Csókolóztok majd? Meg hasonló kérdések. Hazudni nem akarok nekik, hog titokban találkozok barátnőmmel. 14/F!2014. jún. 25. 22:11
1/7 anonim válasza:
Nem kell válaszolni a kérdésekre, anno én annyit mondtam: "Megyek találkozom barátnőmmel, majd jövök"
2/7 anonim válasza:
nem hiszem h elore tudni akarnak, max utana megkersezik. Akkor meg csak annyit mondadz amennyi jol esik :)
3/7 A kérdező kommentje:
Anya az biztos ki fog nevetni, mert ő valahogy ilyen, apa az örül neki, hogy legalább van barátnőm és nem vagyok bu*i:D De ha kérdezik hogy mit csinálunk 3 órán keresztül mit mondjak?
2014. jún. 25. 22:26
4/7 anonim válasza:
Gyereket. :)) Na jó nem. Mond azt, hogy jól érezzük magunkat eszünk iszunk sétáltunk kutyát sétaltatunk és legalább nem otthon rohadunk a gép felötlött
6/7 anonim válasza:
3 óra nem sok idő. Én simán elengednélek egész napra is:)
Amúgy a szülő ne féljen, mert a gyerek pont úgy viselkedik, amilyenre nevelték. Én pl az enyémben maximálisan megbízok.
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta is csak egyszer találkoztunk, vagy kétszer, mert szégyellős vagyok, és ha elmondom szüleimnek egyből kinevetnek.. Meg ha hazamennék egyből kérdeznék, hogy mit csináltunk mi telt ilyen sok időbe?
2014. júl. 13. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!