Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó alibi kéne. Mit mondjak szüleimnek?
Mondd, hogy hozzám jössz!
Puszi! Keresztapád!
az a baj, hogy még csak 14 éves vagyok és nem járok el szinte sehova, mert még a széltől is féltenek:/
Barátaim meg "áhhh most nem érek rá","kérdezz mást" stb.
De én meg megőrülök, ha nem láthatom őt...
köszi lehet hogy az őszinte utat választom.
bár még nem szeretnék róla nekik nagyon beszélni, mert még csak 1szer találkoztam a fiúmmal ,de rengeteget beszélünk msn-en és még szerintem korai lenne tudniuk, hogy van valakim:D
De lehet, hogy az őszinteséget választom:/
tényleg ideje felnőni
odacsapni képletesen az asztalra és elmondani, hogy mit akarsz
nem kell bunkón, erőszakosan, de határozottan meg kell mondani, hogy jársz valakivel, aki fontos neked és ez ellen nem tehetnek semmit
a te életed, ne engedd, hogy a szüleid éljék, bár jót akarnak, de nem jól csinálják
ne hazudozz a szüleidnek, ne keress alibit, csak mondd meg, hogy hova mész
köszönöm, hogy ennyien törődtök velem, de nem kioktatást hanem alibit keresek...szimplán nem akarok MÉG róla beszélni szüleimnek, mert megaláznának és folyamatosan nyaggatnának...
Nem akarok nekik mondani MÉG róla semmit
Szóval légyszi alibi ötleteket írjatok
Kössziii:)
mittomén elmész könyvtárba
most jobbat nem tok bocsi :S
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!