Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleimnek, ha randizni megyek?
Még nincs itt az ideje, nem is alakul még semmi, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, most gondolkoztam el róla. 16/F
Szerintem a leges-legelsőnél, meg még max. a 2.-nál, nem kéne nekik elmondani hogy hová megyek, elég valamit kitalálni (pl. iskolába kell menni/tovább maradni), mert ilyenkor még az sem biztos, hogy lesz folytatása. És egy ilyen alkalom után elég ciki azt mondani otthon, hogy mégsem sikerült :D
Mit gondoltok erről? Ti elmondanátok?
Amíg nem biztos, addig én sem szoktam elmondani. Általában azt mondom, hogy moziba megyek valamelyik barátnőmmel, esetleg vásárolni. Mondhatnád azt, hogy pl. focizni mész a haverokkal. :) Ha biztos lesz a dolog, mindenképp mondd el a szüleidnek is! :)
21/L
Szerintem ne hazudj a szüleidnek, ha általában tudsz velük beszélgetni. Miért titkolóznál? Én 16 évesen elmondtam, mikor hova megyek és szerintem jól tettem. Ha nem jól sikerül a randi, akkor annyit mondasz otthon, hogy "nem sikerült, majd legközelebb". Nem kell túlreagálni és túlbeszélni semmit :)
28/N
"ha általában tudsz velük beszélgetni"
ITT a probléma.
És ők reagálják túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!