Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! A barátnőmmel együtt voltunk és kiszakadt a gumi. Ez négy hete volt, tegnap kiderült hogy terhes! Nem tudom hogyan mondjam el a szüleimnek de megtartjuk a kicsit! Van valami ötletetek hogy mit mondhatnék? F/17
-Apa, anya gratulálok!
-Miért, fiam?
-Nemsokára nagyik lesztek:D
Akárhogyis adod be, egy jó nagy fejmosásra számíthatsz. Bár már mindegy. De végiggondoltátok ezt? A lány hány éves? Még be kéne fejezni a tanulmányaitokat, keresni valami munkát, stb. Egy gyerek ráadásul óriási felelősség, nem tudom, hogy ti készek vagytok e már erre. Persze nem akarlak rábeszélni az abortuszra, de remélem a ti példátok jó lesz arra, hogy ha ilyen történik, akkor igenis be kell venni azt a nyamvadt tablettát!
Egyébként sok sikert és boldogságot hozzá!
Barátaim jártak így, kb ennyi idősen becsúszott náluk a baba. Őszintén elmondták a szüleiknek, akik támadták őket, de egy idő után megenyhültek, mikor pedig megszületett a pici nemrég, helyreállt a béke:) bárhogy is lesz, komolyan és határozottan álljatok hozzá. Egy új kis élet, amiért felelősek vagytok. Nehéz lesz, de mi nem az?
Sok sikert!
katniss everdee neven fiu? csodas... akarommondani, meglepo.
hat, nem mondom, legalabb hasznaltatok gumit, ez nemi felelossegerzetre vall. a kiszakadasrol nem feltetlenul tehettek.
na de 17 evesen megtartani egy babat? es a lany hany eves? szulok mennyire "normalisak" es megertoek? elzavarni nem fognak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!