Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal egész hónapba egyszer voltam együtt és magas a testhője lehet hogy terhes?
38+ tól kezdve beszélünk emelkedett testhőmérsékletről, de amúgy két gumival lehetetlen, még egyel is 99,99999% hogy nem lesz a lány terhes, szóval ne parázz.
De egy teszt asszem 500 forint, nemtudom miért ne lehetne venni egyet... :D
a 36,3-36,7 nem magas, tök normális
ha a gumi(k) nem lyukadt(ak) ki, akkor nem lehet terhes, rémeket láttok
egyébként a dupla gumi kicsit sem biztonságosabb, pont emiatt is kilyukadhat, mert így már nem rendeltetésszerűen használod
mikor volt az az 1 alkalom?
amúgy én 17(fiú) és a párom 16
az alkalom mikor együtt voltunk, a menstruáció vége után kb 5 nappal.
kizárt de azért megkérdezem: ha esetleg az ujjra került és úgy pettingeltünk(alaposan megtöröltem a kezem és törlés és a petting között volt kb 5-7perc)
Akkor kezdeném azzal, hogy a dupla gumival nagyobb a terhesség kockázata... viszont:
A tünetek:
A ciklus második felében mindenkinél emelkedik a testhő, ebből max akkor lehet következtetni, ha valaki minden nap méri, és már legalább 3 hónapja dokumentálja. A mell duzzanata lehet terhességtől, peteéréstől, vagy akár a közelgő menzesztől is... az, hogy mindig fázik: kb egy hete elkezdett lehűlni a levegő, azóta én is folyton fázok.
Tehát, teszt nélkül:
Lehet, hogy terhes... bár minimális az esélye, de az is lehet, hogy csak meg fog neki jönni.
"kizárt de azért megkérdezem: ha esetleg az ujjra került és úgy pettingeltünk(alaposan megtöröltem a kezem és törlés és a petting között volt kb 5-7perc)"
Ha megszáradt, akkor esélytelen. Ha nedves volt, minimális az esély...
Az, hogy menzesz után hány nappal... az csak a ciklus hosszának ismeretében lehet mérvadó...
Az eddig leírtak alapján a terhesség esélye minimális, nem kizárható, de nagyon közelít a nullához!
És ne használj dupla gumit, inkább egy minőségit!
már bocsánat, de nem tudhatom, hogy mikor menstruált
dátummal többet tudtam volna kezdeni... vagy legalább azzal ,hogy hány napja történt az aktus
de továbbra is kizárnám a terhességet, ellenben szokj le a dupla gumiról, még a tájékoztatóban is benne van (legalábbis az én időmben, amikor még kotonnal védekeztünk benne volt), hogy megnő a kiszakadás kockázata két gumi húzásánál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!