Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a pasi állandóan megígéri,...

Ha a pasi állandóan megígéri, hogy majd találkozunk, de aztán mindig talál valami kifogást, akkor csak szórakozik ugye?

Figyelt kérdés
Nem bírok kiigazodni az egyik osztálytársamon. Állítólag egy másik lánnyal is eljátszotta ezt, hogy ígérgette a randit, de végül nem lett belőle semmi, aztán valami hülye indokkal "otthagyta". A legfurább hogy testileg se akar kihasználni, írja nekem a szépeket, de a randi sehol. Most akkor mi van?

2014. jan. 25. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja.
2014. jan. 25. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:
hülyéskedik hagyd a francba
2014. jan. 25. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
csak játszik :) az érzésekkel is lehet szépen játszani, és az egyik félnek jó móka.... a másik meg.... hát ő szarul jár
2014. jan. 25. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát velem pont ez volt, ahogy írtad, csak én egyetemen találkoztam a sráccal. Mindig irt nekem, flörtölgettünk, szexuális célzásokat tett. 3X beszéltük meg randit. Az első kettőből semmi nem lett, mert egyszer lemondta máskor meg nem írt, hogy pontosítsunk, harmadszorra meg felültetett :) És a megbeszélt randik között hetek teltek el, tehát nem az volt, hogy lemondta és ott rögtön új randit kért. Ez is már gyanús volt.

Ha újra találkoznék ilyen sráccal, ha lemondaná az első randit és nem kérne azon nyomban új találkát, akkor megmondanám, hogy szórakozzon mással.

2014. jan. 25. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Természetesen!Nyilvánvaló.
2014. jan. 25. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:
De most komolyan fiúk, nektek mi ebben az élvezet?? :(
2014. jan. 25. 23:53
 7/7 anonim válasza:
100%

az hogy szabadak akarnak lenni nem akarjak magukat lekötni!

Mert fiatalok még előttük az élet..jó ebbe ne menjünk bele szerintem :D ki hogy teszi a maga modjan

csak a masik félnek szar.... mert szórakozik,dob neki nem kell csaj stb...a masik beleszeret és a szive kettétörik ..lényege ennyi:)

2014. jan. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!