Ha a pasi állandóan megígéri, hogy majd találkozunk, de aztán mindig talál valami kifogást, akkor csak szórakozik ugye?
Hát velem pont ez volt, ahogy írtad, csak én egyetemen találkoztam a sráccal. Mindig irt nekem, flörtölgettünk, szexuális célzásokat tett. 3X beszéltük meg randit. Az első kettőből semmi nem lett, mert egyszer lemondta máskor meg nem írt, hogy pontosítsunk, harmadszorra meg felültetett :) És a megbeszélt randik között hetek teltek el, tehát nem az volt, hogy lemondta és ott rögtön új randit kért. Ez is már gyanús volt.
Ha újra találkoznék ilyen sráccal, ha lemondaná az első randit és nem kérne azon nyomban új találkát, akkor megmondanám, hogy szórakozzon mással.
az hogy szabadak akarnak lenni nem akarjak magukat lekötni!
Mert fiatalok még előttük az élet..jó ebbe ne menjünk bele szerintem :D ki hogy teszi a maga modjan
csak a masik félnek szar.... mert szórakozik,dob neki nem kell csaj stb...a masik beleszeret és a szive kettétörik ..lényege ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!