Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinned ezt a kifogast?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinned ezt a kifogast?

Figyelt kérdés
Parom üzleti utra ment.Mondta nappal nem tud telefonalni,de este mindenkepp üzenni fog, mikor agyba kerül.A telefonjat csak ejjelre szokta lehalkitani,tehat mielött elalszik.Este irtam neki, persze nem valaszolt.Reggel 8 kor jön az üzenet, ne haragudj, de elaludtam 9 kor.Akkor meg fent is volt a messengeren, de persze irni akkor se irt.(Volt mar ra pelda, hogy az exenel ezt hazudta, ezt nekem egyszer elmeselte.Nekem persze meg soha.)Elhinnetek ezt vagy egyertelmü hogy igy razott le estere?
2018. jan. 24. 10:31
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
persze hogy megcsalta.azert kamuzta hogy elaludt
2018. jan. 24. 12:54
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan milyen hülye aki elárulja hogy az előző nőjét csalta? Főleg hogy azt is mit hazudott. Akár megcsalt akár nem ez egy kretén.
2018. jan. 24. 12:56
 43/55 anonim ***** válasza:

Amúgy most esik le a kérdés címe is.

Azt állítod, hogy nem vádolod, mégis az a címe, hogy KIFOGÁST.

Szerintem eleve sem bízol benne, és az, amit itt leversz, egy pitiáner semmiség miatt...:D

2018. jan. 24. 12:57
 44/55 anonim ***** válasza:
Én akkor csinálok ilyet,mikor nem annyira fontos a másik,és nincs kedvem írni neki.Másnap meg azt mondom hogy bealudtam.Nem hiszem hogy megcsalt,csupán nem vagy fontos.
2018. jan. 24. 13:10
 45/55 A kérdező kommentje:
jezusom itt latszik mennyire kulonbozek vagyunk mi emberek...van akinek semmiseg van akinek egyertelmu atbaszas! amugy leirtam nem eloszor csinalja ezt hanem sokadszorra
2018. jan. 24. 13:38
 46/55 anonim ***** válasza:
Még midngi aza kérdésem, hogy akkor minek vagy vele?
2018. jan. 24. 13:45
 47/55 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezö,

azt irtad, hogy:

"persze hogy megcsalta.azert kamuzta hogy elaludt"

Miböl gondolod, hogy ez esetedben maskepp van?

Tenyleg erdekel.

2018. jan. 24. 13:54
 48/55 A kérdező kommentje:
Utolso.Nem tudom hogy hazudik e nekem vagy nem.Pont ezert tettem fel a kerdest itt.
2018. jan. 24. 14:10
 49/55 anonim ***** válasza:

Tenyleg nem kötözködesböl irom, de mi honnan tudnank jobban, mint te? Hogy mire lehet a jelekböl következtetni, az mar a kerdest olvasva is egyertelmü, nem is beszelve a kommentekröl.

Elhiszem, hogy el szeretned hinni, hogy veled nem ezt teszi. Kinezned belöle, hogy felreleb es atveri parjat egy ilyen atlatszo kifogassal? Te is tudod ra a valaszt. Lehet, hogy te különbözöl az elözö baratnöjetöl, de ö attol meg ugyanaz a szereplö. Hiszel abban, hogy melletted annyira megvaltozott, hogy ilyet ne tegyen?

2018. jan. 24. 14:25
 50/55 A kérdező kommentje:
Felreertettetek a kerdest.Nem azt kertem ,mondjatok meg, megcsal e.Az erdekel, ki hinne el es ki nem.
2018. jan. 24. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!