Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg azon a nők, hogyha kimondom azt, hogy nem annyira intelligensek, mint a férfiak?
Nos böngésztem ezt a facebook oldalt és annyi buta felszínes írások vannak, hogy az valami hihetetlen.
Miért nem értik meg a nők és miért kell azon megsértődni, hogy alkalmatlanok ahhoz, hogy egy normális cikkeket írjak.
Azért tettem a felnőtt párkapcsolatokhoz, mert tele van párkapcsolati cikkekkel. Abszurd az összes. Pedig nem vagyok nőgyülölő csak fel kéne fogniuk azt, hogy a férfiak azok inkább fej nehezek a nők meg szív nehezek. A férfiak inkább racionálisabbak a nők meg érzelmesebbek. Szerintem jobban tennék, ha nem írnának ilyen hülyeségeket, hanem inkább a nőiségüket fejlesztenék.
Az hogy Mensa-tag vagy, nem garancia arra, hogy tényleg intelligensebb lennél a férfiak 98%-ánál. A szakterületeden belül ez lehetséges, de ezenkívül még bőséggel akad téma, amiben más férfi mondjuk jobban teljesít nálad.
Én azt mondom, amit látok: mérnökök, informatikusok, programátorok között gyakorlatilag nincs is nő. Az utolsó női programozó 1984-ben egy bizonyos Carole Shaw volt, aki írt Commodore 64-re egy játékot (River Raid). Azóta gyakorlatilag semmit nem láttunk tőlük, még a nőknek készült játékot is férfiak programozzák le.
Attól, hogy egy szakma jó kereseti lehetőséget ad, még nem biztos, hogy intelligens, aki elvégezte. :) A kőművesek is halálra kereshetik magukat, pedig csak szakközepet végeztek.
Szerintem ritka az az ember, aki minden területen intelligens. Manapság a tudósokat és szociológusokat mondanám a legintelligensebbeknek, szerintem nincs nagy arányú eltérés egyik nem irányában sem ezeken a területeken.
Azt is meg lehet jól figyelni, hogy a nagyobb empátiát igénylő szakmákat jellemzően nők űzik: dajka, óvodapedagógus, tanító, ifjúságsegítő, családsegítő, stb. Nyilván itt is akadnak férfiak, de egyszer menjetek el egy ilyen karra, elvétve láttok férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!