Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk jobban szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk jobban szeretik az olyan lányokat akik kedvesek és intelligensek velük?

Figyelt kérdés
Aki nem felejti el a legydzivest és a koszonomot mondjuk és aki akkor is tiszteli mikor meh sem érdemli
2017. máj. 24. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Azt szeretik leginkább, ha van benned tartás és nem foglalkozol olyannal, aki nem érdemli meg. Hidd el, onnantól egyből érdekesebb leszel a szemében, amint leszarod.
2017. máj. 24. 23:36
 2/11 Interferencia ***** válasza:
2017. máj. 24. 23:36
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Drága, az intelligencia nem viselkedés, hanem képesség. Nem lehet valakivel intelligensen viselkedni. Kevered a kulturált szóval
2017. máj. 24. 23:57
 4/11 Diavolino44 ***** válasza:
Mi vagyis en azt szeretem, ha a lany nem hisztizik. Ez azert eleg sok lanynal megbukik...
2017. máj. 25. 00:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen kérlek, ez pontosan így van.
2017. máj. 25. 00:37
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Én azokat is jobban kedvelem aki jól cumiznak.Mondjuk ettől még lehet kedves,intelligens és kulturált.
2017. máj. 25. 04:30
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Én jobban szeretem, ha tudnak írni is.
2017. máj. 25. 05:47
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Amit írsz, az teljesen alap dolog. Ezeknél több kell!
2017. máj. 25. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Először is: intelligens nem másokkal vagy. Kedves lehetsz más emberekkel, de intelligens nem. Amúgy igen, ezek nagyon sokat számítanak, de csak szeletkéi egy szép nagy tortának. Ennél még több kell, de vonzalmat generálni már pusztán ezekkel is lehet.
2017. máj. 25. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Többnyire azokat szeretik,akik elég dekoratívak,és elég jól megvezethetőek.Onnantól minden más huszadrangú dolog szinte.Legalábbis a férfiak jelentős része így gondolkodik.
2017. máj. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!