Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes nők szeretik, ha viccelődve piszkálják őket, másoknál meg a kedvesség működik?
A "viccelődve piszkálásban" szerintem semmi bántás nincs, ezt ők is tudják, ezért szoktak általában vevők lenni rá. A pimaszság, az odamondogatés, a hibáikra való rávilágítás szinte mindig bejön, ha közeledni akarsz egy nőhöz, még idősebb korban is. Ennek inkább ahhoz van köze, hogy szeretik a humort és aki megnevetteti őket, az mindig előnyös helyzetben van.
Szerintem mindig látszódik egy lányon, hogy épp mire van igénye. Ezt észre kell venni, és mindig a megfelelő bánásmódot villantani az eszköztárból. Emiatt sokrétű és izgalmas személyiségnek fog tartani téged, akit nem lehet megunni.
A piszkálódás értékeléséhez egyrészt kell egy kis humorérzék és egy bizonyos szintű intellektus, másrészt csak azoknál működik, akiknek van önbizalmuk (különben megsértődnek).
Úgyhogy szűrőnek is jó.
Idegentől nem fogadom el a sértegetést. Olyantól fogadom el, akit évek óta ismerek, és tudom, mire gondol. De nem szeretem, ha ismeretlenek "rávilágítanak a hibáimra".
Képzeld el, hogy egy idegen ellenkező nemű elkezd piszkálni. "Szia, de szőrös a karod, kis jeti."
Attól, hogy valaki viccelődve piszkálja a másikat, még lehet kedves. A kettő nem zárja ki egymást. :)
Szerintem csak azoknál nem jön ez be, akiknél valamibe nagyon beletrafálnál. Én pl. mondtam már palinak, hogy "Jajj, de kis hülye vagy! :D" Végig volt sértve. Ha kellő módon figyelmet szentelek erre, akkor már akkor tudom, milyen alacsony önértékelésű, nárcisztikus emberrel van dolgom... Jó szűrő.
Én nagyon szeretem, ha egy pasi viccelődve piszkálódik és én is szeretem csinálni, annak a jele, hogy van önbizalmatok(mertek pimaszkodni), humorérzéketek. Ha egy pasi nem vevő erre, megsértődik rajta, azzal nemis nagyon leszek egy hullámhosszon, nem szeretem a felesleges sértődékenységet. Persze ettől még kedvesnek, kedveskedőnek is kell lenni egymással, de a csipkelődés egyszerűen hozzátartozik egy jó emberi viszonyhoz.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!