Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg azon a nők, hogyha kimondom azt, hogy nem annyira intelligensek, mint a férfiak?
Nos böngésztem ezt a facebook oldalt és annyi buta felszínes írások vannak, hogy az valami hihetetlen.
Miért nem értik meg a nők és miért kell azon megsértődni, hogy alkalmatlanok ahhoz, hogy egy normális cikkeket írjak.
Azért tettem a felnőtt párkapcsolatokhoz, mert tele van párkapcsolati cikkekkel. Abszurd az összes. Pedig nem vagyok nőgyülölő csak fel kéne fogniuk azt, hogy a férfiak azok inkább fej nehezek a nők meg szív nehezek. A férfiak inkább racionálisabbak a nők meg érzelmesebbek. Szerintem jobban tennék, ha nem írnának ilyen hülyeségeket, hanem inkább a nőiségüket fejlesztenék.
Te sem lehetsz egy észlény, ha egyetlen netes oldalból indulsz ki. :"D
22/N
mert egyszerűen nem igaz. te is ilyen puzsér által agymosott hímsoviniszta troll vagy?
" férfiak azok inkább fej nehezek a nők meg szív nehezek"
mert ő szokta ezt mondani, aki antidepresszánsokat zabál reggel-délben-este és pszichológushoz jár mert pszichiátriai eset. ha jót akarsz óvakodj Puzsértól
Szokásos:
édesanyádat köszöntsed ezzel, hülyegyerek. :D
Figyelj, linkeltél egy szar oldalt, mellé idehánytál egy helyesírási és fogalmazási hibáktól hemzsegő közhelygyűjteményt. A szinted egy vagdalkozó kisgyermeké.
Ennyi. Várom a hisztis privid. Mehetünk tovább.
Mert te aztán intelligens vagy :)
Csak megjegyzem, az elmúlt években a nők jobban teljesítettek az intelligencia teszteken. [link]
Amúgy ilyen épületes cikkeknek megvan a férfi verziója is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!