Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ismerkedéskor titeket mennyire befolyásol az, hogy egy férfinek mennyi partnere volt és volt e egyáltalán?
#10 Nem pontozlak se fel, se le. Leírtad, hogy te hogy viszonyulsz ahhoz, aki szűz. Nem biztos, hogy a kérdező pont téged akar leteperni:D, talán jól meglenne ő is egy hozzáhasonló “balszerencsés” 25-ös szűzzel.
Tényleg nehéz eset lehet az, akinek sosem volt barátnője. De nem mindegy, hogy ennek mi az oka. Vannak emberenként elfogadható és elfogadhatatlan okok is.
Pl. ha valaki mindig félt nőknél próbálkozni, egy partnere volt és azzal is olyan negatív tapasztalatai voltak, hogy nem volt kedve többet, az elfogadható lehet.
Ha valaki annyira bunkó és visszataszító jellemű, vagy primitív / neveletlen / mentális bajai vannak, s hiába próbálkozik bárhány lánynál, az már kevésbé elfogadható.
Én egyszer szűz sráccal kezdtem, de hát...
Vele nem az volt a gond, hogy mással is kiprobálná hanem az, hogy egyáltalán nem tünt motiváltnak. Amikor szexre került a sor azt se tudta kb hol van majdnem mindent én csináljam és még szexmegvonással se lehetett ösztönözni... bár az nekem volt megváltás... igy vége is lett a kapcsolatunlnak, de nem csak emiatt.
Nem érdekel.
Az érdekel, hogy ne úgy sorolja, hogy teri éva te anna.. ami előttem volt az múlt.
Na most csak azért írok, hogy lássák, az eddig írtakkal ellenkező vélemény is van.
Illetve h. megynyugtassam a kérdezőt.:D
Nekem pl. nagy plusz pont lenne ha nem volt még senkije.
Mondjuk ezek a fizikai dolgok nem igazán érdekelnek, tehát eleve olyat keresek akivel értelmesen lehet beszélgetni, programokat szervezni, és nem ez köti le a gondolatati 90%át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!