Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktak a pasik eltolni online ismerkedéskor, ami a nők passzivitását váltja ki?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. (pl. beszélgetek egy nővel, kb. minden érdekel róla, próbálok bókolni, témákat feldobni de mindenre csak tőmondatos válasz jön. amikor meg rákérdezek, hogy mit toltam el az a válasz jön, hogy "igazából semmit")2017. nov. 28. 11:09
1/8 anonim válasza:
Ha érdeklődsz felőle, reagálsz érdemben is, de azért hagyod levegőhöz jutni, nem nyomulsz túlzóttan, akkor mindent jól csinálsz. Maximum nem vagy szimpatikus neki, de ezzel sok mindent nem tudsz kezdeni, ha elzárkózik.
2/8 anonim válasza:
pont ebben vagyok én is...számos esetben tőmondatos válaszok...most kérdem én, ha nem vagyok szimpatikus minek ír vissza? vagy miért nem ráz le, hogy bocs, de nem.
tisztább lenne, mint az igen nem aha talán nem tudom és társaik.
Én is így vagyok, kérdezem, próbálom megismerni, poénkodok stb, akár rátérek a talira pár nap után.
De valami mindig történik, és votl már hogy megkaptama csajtól ,hogy hát alig beszéltünk még..erre írtam neki, hogy figyi én ezer dolgot kérdeztem, te semmit, és tőmondatokban írkálsz...válasz: hat de akkor is nemismerlek..XD
szóval fene érti...
26/F
3/8 anonim válasza:
Nem kell semmit eltolnod. Ha valamiért nem jössz be neki, akkor sorolhatod az angol rendhagyó igéket, miközben hátraszaltókat csinálsz, akkor sem lesz kapcsolat.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem azzal van bajom, hogy nem érdeklem hanem azzal, hogy nem képes ezt elmondani, még akkor se amikor már feladtam és megkérem, hogy legalább árulja már el mi az ami miatt ennyire érdektelen voltam az ő számára.
2017. nov. 28. 11:28
6/8 anonim válasza:
Bármit. Aki lusta vagy csak épp nincs kedve válaszolni, az fog okot találni arra, hogy szó nélkül megszakítsa veled a kommunikációt, bármit csinálsz. Ne erőlködj.
7/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen finoman ráz le, nem azt mondja hogy olyan ronda vagy mint mittudoménmi
8/8 anonim válasza:
1, Ha kiderül, hogy lábfétises az illető; 2, Ha nem lendületesen teper az illető a nő után (tehát nincs megfelelő tűz benne; 3, Ha az egoizmus megmutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!