Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok új lepattintószövege a "nyaralni mentem"?
" Itt gyk-n egy hónap alatt kb 12 csajjal ismerkedtem" lol
Valószínű nem társkeresőnek használják mások.
Kik azok a „Többen”?
Egyébként elég kicsi az esélye és én csak egyetlen egyről hallottam pedig jó pár éve aktív vagyok. (és ki tudja hogy az valóban megtörtént és nem csak kitaláció)
(és ki tudja hogy az valóban megtörtént és nem csak kitaláció)
Ebben viszont igazad van. Volt pl kb egy hete egy kérdés, hogy van-e olyan aki itt sikeresen szerzettbmagénak párt. És jött rá több mint 10 is, akik közül páran szexkapcsolatot hoztak össze, oáran, akiknek mér többéves kapcsolata van, meg akik mér azota szakítottak. Ha nem is mind kamu, de egy része ezeknek a válaszoknak biztos igaz. Én itt mér ismertem meg egy lényt, aki, ha közel lakott volna, akkor simán kapcsolat lett volna belöle. Jelenleg is minden nap írunk, de barátság lett belöle igy utólag. Szóval simán megtörténhetett volna már velem is. Nincs lehetetlen.
"Vadkörtézni mentem - Süsü" :D
Úgy tudom amúgy, még mindig a "nem működik a kémia" a divatos kamu pullszöveg a nőknél.
Talán mert nyár van, nem írhatja azt, hogy síelni mentem, bocsi :D
Egyébként mivel nyaralt, lehet azalatt el is felejtette, hogy vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!