Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legrémesebb okok, amik miatt kiábrándultatok ismerkedéskor a másikból?
Azt mondta, hogy neki nem fontos a szex.. nem is az hogy, most ez olyan rémes, de akkor eléggé szíven ütött.
27/N
1. Össze-vissza hazudozás, kamuzás.
2. Két-, vagy többértelmű, elbizonytalanító beszólások.
3. Fű, cigi, pia, önpusztító, egyéb szenvedély.
4. Idegesítő, nyivákoló, kényeskedő hang, brrr.
5. Szélsőséges ideológiák követése, alaptalan, bugyuta konteókban hisz stb.
Hirtelen ennyi, de van még elég sok...
Kiderült, hogy "kellemesen" náci a csaj.
Kiderült, hogy buta, mint a tök, és hisz egy csomó összeesküvés elméletben.
Eddig ezek voltak az azonnal kiábrándulások
Pár óra beszélgetés utáni szerelmet vallás.
21/L
1) kiderült, hogy alig egy-két hete ért véget egy hónapokig tartó kapcsolata, és miközben velem már randizgatott, még járkált az exéhez még újabb esélyt kéregetni... (ott hagytam a francba, de ismerősi körben maradt, így tudom hogy azóta már eljegyzése is volt amit felbontottak, rá kb két hónapra már új csaja volt...)
2) folyamatosan az exeiről panaszkodott és a kamaszkori szerelmeiről áradozott, csak magáról beszélt, nem érdekelte hogy én hogy érzem magam, enyhén beképzelt volt
3) hajnalonta írt nekem, hogy épp a képeimet nézegeti és tetszenek, meg hogy milyen cuki a pofim... ezt így ismerkedés legelején, na itt beparáztam
Magyarul: engem mindig megtaláltak a zéró érzelmi intelligenciával rendelkező egyedek
#8: ezek nem zéró érzelmi intelligenciával rendelkeznek, ezek egyszerűen betegek :)
Mondjuk ha valaki azt mondja, hogy őt mindig X típus találja meg, akkor ott azért azon is érdemes elgondolkozni, hogy ő mit csinál rosszul/mindig ugyanúgy, hogy ilyen emberekkel jön össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!