Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legrémesebb okok, amik miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legrémesebb okok, amik miatt kiábrándultatok ismerkedéskor a másikból?

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a mondat volt első randin, egy napos chatelést követően :

"Én nagyon sok lányt dugtam már meg, körülbelül 50-et vagy 60-at, mondjuk nem mindig védekeztem, és most egy kicsit aggódok is, hogy lehet van valamim, de azt garantálhatom, hogy amikor lefekszel velem, még megköszönöd."

Megfordultam és mentem haza. :D

2017. szept. 11. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Két kisgyerek.

A kisebb annyira pici, hogy először azt hittem, velem akarja megcsalni a barátnőjét. Akkor még mindenki 20 év alatt volt.

Aztán leesett, hogy szinte még terhes volt a lány, mikor szétmentek.

Nekem ez nem fér bele.

2017. szept. 11. 07:35
 13/15 anonim ***** válasza:
5-ös válaszolóhoz hasonló: összeesküvés elméletek, dogmák, hit rám eröltetése. Borzasztóan kiábrándító volt.
2017. szept. 11. 08:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egy srác volt, akivel ott vége is lett.

- fogdosott - hiába szóltam neki, hogy fejezze be, hol a combomhoz hol a hasamhoz ért

- a hajammal játszott - utálom

- randi elején majdnem egy óráig az exéről dumált - kit érdekel, én nem az exéről kértem infókat :D

- aztán már eltervezte, hogy ha én ott alszok nála (két órás ismertség után), akkor főzök-sütök rá, és tök jó, hogy olyan kis "házias" vagyok

Na, ez volt a pont, ahol igencsak égetett a szék, és húztam volna haza.

- a metró felé megállított egy parkban (a csuklómnál fogva rántott vissza, akkor kis híján megütöttem), hogy csináljunk egy szelfit, és akkor kiteszi, meg azt is, hogy kapcsolatban vagyunk (wtf?!)

- elváláskor meg majdnem lesmárolt

Ja, és utána még három hétig zaklatott, végül meguntam és apa megfenyegette, ha még egyszer fel mer hívni, a saját kezébe adja a letépett farkát.

2017. szept. 11. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Komolyan nehezen fogom fel, amit #14-es ír.

Ezeknek kb a 10%-a is elegendő kellene, hogy legyen, hogy azonnal véget érjen a randi. Mi kell egyébként, hogy egy ilyen pasival egyáltalán találkozzon valaki (mert gondolom nem a randin jött elő az első gáz vonás), és utána még eljusson a 2.-4. pontig, ne álljon fel az első után.

Néha arra gondolok, hogy túl normális vagyok :)

2017. szept. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!