Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legrémesebb okok, amik miatt kiábrándultatok ismerkedéskor a másikból?
Ez a mondat volt első randin, egy napos chatelést követően :
"Én nagyon sok lányt dugtam már meg, körülbelül 50-et vagy 60-at, mondjuk nem mindig védekeztem, és most egy kicsit aggódok is, hogy lehet van valamim, de azt garantálhatom, hogy amikor lefekszel velem, még megköszönöd."
Megfordultam és mentem haza. :D
Két kisgyerek.
A kisebb annyira pici, hogy először azt hittem, velem akarja megcsalni a barátnőjét. Akkor még mindenki 20 év alatt volt.
Aztán leesett, hogy szinte még terhes volt a lány, mikor szétmentek.
Nekem ez nem fér bele.
Eddig egy srác volt, akivel ott vége is lett.
- fogdosott - hiába szóltam neki, hogy fejezze be, hol a combomhoz hol a hasamhoz ért
- a hajammal játszott - utálom
- randi elején majdnem egy óráig az exéről dumált - kit érdekel, én nem az exéről kértem infókat :D
- aztán már eltervezte, hogy ha én ott alszok nála (két órás ismertség után), akkor főzök-sütök rá, és tök jó, hogy olyan kis "házias" vagyok
Na, ez volt a pont, ahol igencsak égetett a szék, és húztam volna haza.
- a metró felé megállított egy parkban (a csuklómnál fogva rántott vissza, akkor kis híján megütöttem), hogy csináljunk egy szelfit, és akkor kiteszi, meg azt is, hogy kapcsolatban vagyunk (wtf?!)
- elváláskor meg majdnem lesmárolt
Ja, és utána még három hétig zaklatott, végül meguntam és apa megfenyegette, ha még egyszer fel mer hívni, a saját kezébe adja a letépett farkát.
Komolyan nehezen fogom fel, amit #14-es ír.
Ezeknek kb a 10%-a is elegendő kellene, hogy legyen, hogy azonnal véget érjen a randi. Mi kell egyébként, hogy egy ilyen pasival egyáltalán találkozzon valaki (mert gondolom nem a randin jött elő az első gáz vonás), és utána még eljusson a 2.-4. pontig, ne álljon fel az első után.
Néha arra gondolok, hogy túl normális vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!