Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy ismerkedéskor kifogytatok a témából?
Nem. Olyan volt, hogy nem futotta tovább a szia, sziánál. De akkor sem rajtam múlt.
Olyan volt, hogy egy estét beszéltem egy férfivel, aki nagyon-nagyon bejött. Majd másnap este értem rá megint, mert rengeteget dolgoztam. 20-szor írt felháborodva, hogy hol vagyok. Majd közölte, hogy ez így nem fair, húzhatjuk hetekig a beszélgetést, de előbb utóbb érdektelenné válik a dolog. Aztán b@sszus azt sem kérdezte meg, hogy hol lakom... Nemhogy a találka lehetőségét.
Általános dolgokról is lehet beszélgetni, aztán ha bejöttök egymásnak úgyis találkozni fogtok.
Kicsit csodalkozok azon, ohgy ezzel a kerdessel alig talakozok. Lehet, hogy csak en vagyok olyan csodabogar, hogy a hobbik amiket csinalok, ne, tul erdekesek, leginkabb csak nekem, igy igen velem sokszor elofordult, igaz en angulul ismerkedek, igy a nyelvi nehezsegek miatt meg nehezebb.
Az a baj, hogy nem tudom fiu vagy, vagy lany.
Ami szerintem mindenkeppen jo az a fizikalitas. Ha fiu vagy akkor szepen kezdj el kozeledni, megfogni a kezet, atkarolni, simogatni, megcsokolni, szepen fokozatosan. Ha lany vagy akkor szerintem nyugodtan megfoghatod a kezet, vagy ami meg jobb, az, hogy belekarolsz s ugy setaltok. S ha mar itt tartunk, erdemes setalni, mert azzal plusszban novelheted a témát. Az egyik kedvenc sztorim, az egyik exemmel tortent, mentunk egy parkba, s egyszercsak meglattunk 2 kutyat akik "d.gtak". :D
Erdeme jatszani a csenddel is. Nem feltetlen az a jo randi ahol orakon keresztul megallas nelkul duma-duma-duma van. Csak ezt kozolni kell a partnerrel, hogy pl, tetszik benned, hogy ilyen nyugodt vagy. Akkor nem az jon le a partnernek, hogy unalmas hanem, hogy andalgos, romantikus randi.
Csianljatok valamit, erdemes valami tevekenyseg kore szervezni a randit, pl en szeretek salsazni igy sokszor viszem el a csajokat salsa orara, s egyutt benazunk, mert annyira en sem vagyok jo. :)
Ne legyen szuro a mondanivalodon, hogy uristen a masik mit fog gondolni, ez vagy te, igy kell elfogadnia, ha kapcsolaton gondolkodsz elobb utobb ugyis kiderul minden.
Nyugodtan megmondhatod az elejen, ha izgulsz, vagy nem vagy annyira jo beszelokeju, en is mindig azt teszem, elore bocsanatot kerek, hogy ha tulsagosan nyomolusnak tunnek, de az en csaladomban normalis, hogy sokat erintkezunk fizikalisan, igy nem lesz neki fura, ha sokszor megerinted s ido elott megcsokolod, valamit el szoktam mondani, hogy en olyan szemelyiseg vagyok, aki tarsasagban erzi igazan jol magat, igy tobb ido kell mire felengedek egy 1vs1 beszelgetesben.
Ha felhotlen beszelgetos randik lennenek csak sikeresek akkor nem jottem volna ossze a masodik baratnommel, aki talan a legertekesebb szemely volt az osszes lany kozul. De nem szeretett beszelni, s mint irtam en se vagyok annyira jo ebben. Akkor meg ennyi tapasztalatom sem volt mint most ezekkel a tanácsokkal, megis osszejottunk. Ha a szandek meg van, s ezt el is mondod, akkor az eleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!