Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mennyire zavarna téged ha fedő színes kontakt lencsével fedném el a barna szememet?
Kb 5-6 év mulva elérhető lesz a technológia ami leszedi a melaninréteget és az eredeti alattalévő kék írisz látszik.
Van köztetek aki használja milyen tapasztalaitok vannak e téren?
Párotok elfogadta vagy zavarta?
Hát igen sajnos nem tetszik magamon ez.
Szóval nem tolerálnátok ha párotok "szégyelné" a barna szemét.
Ha csak ismerkedés szempontjából éreznéd hátrányban magad a szemed színe miatt, akkor nyugodj meg kedves Kérdező, szerintem rajtam kívül is sokan vannak, akik a "szomorú, barna kiskutya szemekre" buknak! ;)
Amúgy meg lehet, hogy pont a "kék" szemed miatt nem keltenéd fel az érdeklődésemet. Most lehet kicsit felszínesnek tűnők, de nálam ez ilyen "belém kódolt" dolog, hogy lehet akármilyen jó pasi az illető, de ha világos szeme van, akkor "nem mozgat meg". Talán az is közrejátszik, hogy volt egy pár rossz tapasztalatom kék szemű férfiakkal. (Egyébként barátilag nem zavarna, sőt nekem is kékes-szürkés szemem van)
Szerintem semleges. Szégyenkezned nem kéne, mert mind szép. Azzal nem értenék egyet, hogy alkalom adtán megműttesd magad.
31/f
Sajnálatos ha valakinek rossza a szeme vagy egyáltalán nem lát tudom.
Nyilván helyén kezeljük az értéket, de az ember ilyen. Epekedő.
Kedves barnaszem preferáló válaszoló, kedves tőled. :)
Valahogy úgy érzem hogy én kék szemekkel lennék az aki vagyok aki lenni szeretnék. Na mindegy ez ízlés és önelfogadás dolga is.
Én úgy látom hogy a kék-zöld szürke szeműekhez egyébként a világ is jobban áll hozzá, nagyátlagban "vonzóbb"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!