Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mennyire zavarna téged ha fedő színes kontakt lencsével fedném el a barna szememet?
Kb 5-6 év mulva elérhető lesz a technológia ami leszedi a melaninréteget és az eredeti alattalévő kék írisz látszik.
Van köztetek aki használja milyen tapasztalaitok vannak e téren?
Párotok elfogadta vagy zavarta?
Őszintén szerintem mindegy. Mondjuk barna szemre kék lencse nem tudom mennyire nagy kontraszt.
Nekem kék szemre volt kékebb meg zöld.
Ezt nem tudnám tolerálni, nálam ez már nagyfokú önbizalomhiány.
Tudom, a kék a favorit, minden kékszemű különleges stb.
De szerintem sokszor ijesztő. A husky kutyusok nagyon cukik, de nekem ijesztőbbnek tűnnek a szemük miatt, mint egy németjuhász.
Vagy Kristen Stewart. Csak képeket láttam a Twilight filmekből, lehet, hogy mozgóképen semmi változás, de az eredeti kék szeme kiemeli az erőszakos állkapcsát és olyan "ge€i" feje lesz tőle, a barnától meg lágyabbak a vonásai.
Kedves 17:32-es válaszoló!
Most szerinted az ember akarattal tudja befolyásolni, hogy kihez vonzódik?
Másoknak meg a magasság számít, azon sem lehet változtatni.. Vagy fordítsuk meg a szitut: egyes pasik a szőke hajú nőkre buknak, akkor most azért fesse be valaki a haját, hogy megfeleljen!? Ez nem így működik..
Lepontozhatsz, de én csak a véleményemet írtam le, nem szándékoztam senkinek sem a lelkébe gázolni.
Szerintem mindenki olyan párt válasszon magának akihez tényleg vonzódik.
Nem vagyunk egyformák, és így szép a világ.
Kinevetném.
Nem a szeme színe számít, hanem hogy hogyan néz vele az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!