Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedéskor érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor érdemes a politikai beállítottságról beszélni?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal neten és szívesen beszélgetnék erről a témáról. Nem gond, ha elmondom azt, hogy baloldali vagyok és hiszek az egyenlőségben? Szeretek ezzel foglalkozni egyik barátommal is sokat beszélgetünk erről a témáról.
2017. szept. 30. 12:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem art. Sokan azt mondjak, ez nem szamit egy kapcsolatban, olyan szinten nem is, hogy fu te erre a masik meg arra a partra szavaz, de lenyeges felfogasbeli kulonbsegek derulhetnek ki 1-2 ilyen beszelgetes alkalmaval.
2017. szept. 30. 13:00
 2/39 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ez az egyik legrosszabb téma a világon.
2017. szept. 30. 13:01
 3/39 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ne az legyen az első, ha össze jöttök, akkor kérdezd meg. Ha ilyennel letámadod egyből, akkor vesztesz az imidsedből.

23F

2017. szept. 30. 13:02
 4/39 anonim ***** válasza:
69%
Én egyenesen sarló-kalapácsos pólóban mennék randira! :)
2017. szept. 30. 13:02
 5/39 anonim ***** válasza:
67%
Miért kellett lepontozni? Azért mert leírtam hogy ne az legyen az első? Chh!!!
2017. szept. 30. 13:03
 6/39 anonim ***** válasza:
81%
Én mindig beszélek ismerkedés elején erről is, pontosabban szóba kerül. Ugyanis, én ilyen téren semleges vagyok, és nem jönnék össze olyannal, aki szélsősége nézeteket vall, vagy a kelleténél többet foglalkozik a politikával. Nálam ez kizáró ok. Szóval ezt jobb az elején tisztázni.
2017. szept. 30. 13:04
 7/39 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok kommunista, azokat a véres diktatúrákat elutasítom, amiket a nagy vezérek csináltak. Hanem szimplán ellenzem az egyenlőtlenséget.
2017. szept. 30. 13:04
 8/39 anonim ***** válasza:
35%

Mindenképpen, nálam ha valakiről kiderül, hogy MSZP vagy DK-párti, azzal semmiképpen nem jövök össze.

20L

2017. szept. 30. 13:10
 9/39 anonim ***** válasza:
54%
Tehát szerinted egy tisztességes, dolgozó, társadalomba beilleszkedni képes ember ugyan annyit ér, mint aki a munkát hírből sem ismeri, másokon élősködik, kicsit sem szocializált féreg? Kérlek mesélj még.
2017. szept. 30. 13:11
 10/39 anonim ***** válasza:
43%

A politika rettento idegesito tema. A beallitottsagod viszont erdekes, lehet rola beszelgetni es kell is, mert fontos.

En nem hiszek az egyenlosegben, mert ilyen nincs es nem is megvalosithato. A szuleteskor mar egyenlotlenek lesznek az emberek, mert amig valaki gazdag csaladba szuletik, addig a masik afrikaban fog ehezni.

Amig valaki tanul, hogy jo allasa legyen, addig a masik lopja a napot a suliban, de elvarja a jo fizetest.

Az tenyleg remek dolog lenne, ha mindenki jo eselyekkel indulna az eletben es utana maganak alakitana a jovojet, de kivitelezhetetlen dolog.

Az esetleges bal oldali migranstamogato nezeteidet pedig kifejezetten visszautasitanam (mar ha vannak ilyenek).

2017. szept. 30. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!