Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedéskor érdemes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor érdemes a politikai beállítottságról beszélni?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal neten és szívesen beszélgetnék erről a témáról. Nem gond, ha elmondom azt, hogy baloldali vagyok és hiszek az egyenlőségben? Szeretek ezzel foglalkozni egyik barátommal is sokat beszélgetünk erről a témáról.
2017. szept. 30. 12:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
23%
Fontos dolog erről beszélni. Csak elvek miatt is. Nemzet és rassztudat fontos nekem, migrànssimogatókat messziről kerülöm.
2017. szept. 30. 14:28
 22/39 anonim ***** válasza:
Hagynám későbbre, vagy legalábbis puhatold ki, hogy érdekli- e, esetleg idegesíti- e...szóval nem kell egyből coming out.
2017. szept. 30. 15:14
 23/39 anonim ***** válasza:

Nekem elsö randira az pl. sok lenne, ha magat belelovallva probalna a masik meggyözni, hogy igenis löjük le az összes bevandorlot, vagy eppen arrol, hogy osszuk szet a javainkat a szegenyek között. Ha megemlited, hogy neked milyen ertekek fontosak, az teljesen okes.

Az en baratom rettentöen politikaorientalt, az elsö randin megmondtam neki, hogy szerintem a vilagon egy politikus nincs, aki ne csak sajat maga erdeket nezne, igy engem hidegen hagy a tema. Eddig egyetlen egyszer beszeltünk politikarol (kb. 5 honap utan). Ö elmondta a nezeteit ( amugy teljesen mas beallitottsagu mint en. A gondolkodasaval mondjuk egyetertek, csak a part nezeteivel nem), a kulturalt formaban azt is, hogy mit gondol a többi partrol es kesz. Ezt elfogadom es tiszteletben tartom.

De ha valaki az elsö randin azzal jönne, hogy figyu szavazz erre vagy arra, meg csak ez es ez a part jo, akkor menekülöre fognam.

2017. szept. 30. 15:21
 24/39 anonim ***** válasza:
40%
Remélem a pontozàsból nem lehet àtlagolni ezt a bevàndorló témàt mert itt azt làtom, hogy ha a többségen múlik akkor pàr év múlva dinamit lesz a gyerek jele az ovodàban. A kerítés az baj és szörnyű, csúnya rasszista kerítés ünnepi van délen. Majd mikor itt dzsihàdolnak akkor meg majd nem győztek kerülgetni a grànàtokat.
2017. szept. 30. 15:39
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Többféleképpen lehet politikáról beszélni. Önmagában kár, hogy a politikát mocskosnak bélyegzik sokan, hiszen ez nem más mint a közügyekkel való foglalkozás. A közügyekkel pedig foglalkozni kell, és ha nem működnek jól, mint mostanában is, akkor az átlagember felelőssége, hogy tegyen érte, tiltakozzon, tüntessen, persze sajnos az átlagember hallgat, a fejét csóválva ül a tévé előtt, nem megy ki az utcára az oktatásért, nem tiltakozik a fák eszetlen kivágásáért stb mert ugye "minek", "úgyse lesz eredménye" stb. Pedig ha nem pár százan, pár ezren tiltakoznának hanem fél millióan, az más helyzet lenne.

És könnyű elbújni olyan hangzatos féligazságok mögé hogy minden politikus korrupt. Persze, van ebben igazság, de vannak olyan civilek akik kőkeményen dolgoznak közügyeken fizetség nélkül, akiknek a tevékenységét sokan kinevetik, sárba tiporják, a fotelből oktatják ki arról, hogy mit ugrabugrál, úgysem lehet tenni semmit....holott pont az ilyen fotel filozófusok miatt nem lehet tenni sok mindent.

Én ezt tartom igazi politikának, a jövőért tenni, dolgozni, és ezt nem annyira pártok keretein belül hanem inkább független képviselőkkel tudnám elképzelni. Az hogy kire szavazok, részletkérdés. Általában a kisebb rosszra. Nem vagyok naiv. De a közügyekkel szerintem értelmes felnőtt embernek legalább véleményalkotás szintjén foglalkozni kell.

2017. szept. 30. 15:40
 26/39 anonim ***** válasza:
#15 most burkoltan politizalni jottel?:)
2017. szept. 30. 16:13
 27/39 anonim ***** válasza:
89%
Én ha beszélek a munkámról, általában kiderül, hogy állok a politikához, nagyjából milyen beállítottságú vagyok, szóval velem hamar lehet politikai témákba belecsúszni. Mondjuk én intelligens ember vagyok, nem nehéz velem ilyesmiről beszélgetni.
2017. szept. 30. 17:17
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Na pl. ha összeakadnék egy 21-es féle idiótával, nagyon gyorsan szeretném kideríteni. Mondjuk róluk messziről lerí az agymenés.
2017. szept. 30. 17:18
 29/39 anonim ***** válasza:
21es idióta írta, hogy nagy ívben kerüli a 28as féle idiótàkat
2017. szept. 30. 17:39
 30/39 anonim ***** válasza:

Szerencsére. :D

2017. szept. 30. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!